Міжнародна професійна виставка SMART BUILDING Назад

Міжнародна професійна виставка SMART BUILDING

22-23 лютого при підтримці DOM.RIA у Києві відбудеться міжнародна професійна виставка SMART BUILDING

SMART BUILDING - міжнародна професійна выставка і конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart рішень для створення "розумного будинку" і "розумного міста". Це єдиний майданчик в Україні, який об'єднує стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди і компанії ринку розумних технологій і будівництва.

Міжнародна професійна виставка SMART BUILDING 22-23 лютого в самому серці Києва в КМДА (Хрещатик,36) ми зберемо на одному майданчику великі компанії і експертів, представників державних структур та стартапи, а також всіх зацікавлених у розвитку смарт-технологій і застосуванні новацій на ринку будівництва. З огляду на щорічне зростання цін на енергоносії, а також прагнення кожної окремої людини навчитися економити за рахунок застосування останніх новинок і розробок - ми презентуємо всі існуючі технології на нашій виставці і обговоримо всі тенденції і проблеми в діловій програмі заходу.

На заході будуть представлені 6 тематичних блоків:

  • розумний будинок
  • розумне місто
  • енергоефективність
  • автоматизація будівель
  • IoT- рішення
  • Audio/Video

В рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції і виступи понад 30 спікерів. Захід проводитиметься за підтримки галузевого Міністерства і профільних організацій, КМДА, УСПП, а важливим фактором стане відвідування заходу представниками міських рад центральної України. Міжнародна професійна виставка SMART BUILDING Відвідати захід зможуть всі бажаючі - від споживачів до технічних директорів великих компаній, від забудовників до представників ОСББ, від розробників і учасників ринку до представників міської влади. Вхід на виставку - БЕЗКОШТОВНИЙ! Приєднуйтесь до розумних технологій! Слідкуйте за оновленням програми на офіційному сайті і сторінці в Facebook.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье