VII СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЄВРОБУДЕКСПО - 2017 Назад

VII СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЄВРОБУДЕКСПО - 2017

7-9 листопада 2017 року при підтримці DOM.RIA відбудеться VII СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЄВРОБУДЕКСПО - 2017

Спеціалізована виставка "ЄвроБудЕкспо-2017" - це єдиний інформаційний простір для спеціалістів з усіх секторів будівельної промисловості та суміжних з нею галузей: архітекторів, містобудівників, інвесторів, будівельних компаній, комунальних служб, представників центральних органів влади, обласних та районних держадміністрацій, місцевих органів самоврядування, державних і приватних підприємств, міжнародних організацій та фондів. "ЄвроБудЕкспо-2017" - це передтендерна площадка для огляду та оцінки товарів і послуг, що експонуються державними структурами із закупівлі, а також організаціями, що займаються забезпеченням будівельних об’єктів сировиною, матеріалами, обладнанням, технікою. Ця професійна подія є чудовою нагодою для національних та міжнародних компаній позиціонувати себе на українському будівельному ринку, проаналізувати конкурентоспроможність своєї продукції, знайти нових партнерів, дійти комерційної згоди, ознайомитись з передовими досягненнями сучасних технологій будівництва.

Організатор: ТОВ "Міжнародний виставковий центр", за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України. Головна складова виставок - Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово - комунального господарства» (організатор: Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України). Тематична спрямованість заходів Конгресу (конференцій, семінарів, круглих столів) присвячена актуальним питанням галузі щодо визначення стратегічних напрямків реформування житлово - комунального господарства України, удосконалення системи управління в житловому секторі, енергоефективності в будівництві, стратегії розвитку водопровідно - каналізаційного господарства, енергозбереження на підприємствах галузі, системи тарифоутворення, забезпечення населення якісною питною водою, сучасного стану та проблем водних ресурсів, технологій очищення стічних вод, розробки національної стратегії поводження з відходами тощо.

Місце проведення: Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна" Контакти: тел.: (044) 201-1168, 201-1159 e-mail: stroyexpo@iec-expo.com.ua, forum@iec-expo.com.ua

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье