Віртуальний тур по 7 Конференції з нерухомості DOM.RIA Назад

Віртуальний тур по 7 Конференції з нерухомості DOM.RIA

Конференція «Ринок нерухомості під кутом 360°» об’єднала представників агенцій нерухомості, будівельних компаній і ріелторів з 22 областей України.

Головні питання Конференції: Інновації та сучасні методи продажів, особливості поведінки українського споживача і світові тренди ринку нерухомості. Збільшення продажів нерухомості за допомогою віртуальних показів «Перевірених квартир» і демонстрація «Перевірених квартир» в окулярах віртуальної реальності.
Новий формат обговорення: Круглий стіл з експертами міжнародних організацій, лідерами будівельних компаній та фахівцями агенцій нерухомості.
Подарунок на удачу: Надрукований під час Конференції на 3D принтері «Талісман для швидких продажів» отримав кожний учасник.

25 листопада в Києві 11 професійних спікерів розкривали сучасні інструменти успіху та нові тенденції розвитку ринку нерухомості, завдяки яким учасники Конференції змогли розглянути ринок нерухомості з усіх сторін. 
Відкривав Конференцію директор з маркетингу RIA.com Сергій Молдаховський:
«81% українців зіткнулися з неправдивою інформацією в оголошеннях під час пошуку нерухомості. В результаті чого, більшість показів – марні, так як покупець приходить на покази з завищеними вимогами та дезорієнтованим у вартості, а ріелтор та продавець втрачають дорогоцінний час. «Перевірені квартири на DOM.RIA» стали інновацією українського ринку нерухомості. Завдяки перевіреній Інспектором RIA інформації про об’єкт, реальним панорамним фото 360°, актуальній ціні та детальному опису перевірені пропозиції переглядають в 9 разів частіше. Головна мета DOM.RIA — допомагати покупцям, продавцям та професіоналам ринку нерухомості купувати та продавати нерухомість швидше. Панорамні фото 360° перевірених квартир дозволяють проводити віртуальні покази об’єктів нерухомості, не виходячи з офісу, а на реальні покази запрошувати покупців, дійсно зацікавлених об’єктом. Таким чином, кількість вдалих угод суттєво збільшується.»

Святослав Райський представив способи ефективних продажів за допомогою сучасних онлайн інструментів, а також на практиці показав, як працюють інші бізнес-моделі агенцій нерухомості. Повний виступ Святослава можна переглянути на офіційній сторінці DOM.RIA.

Далі виступи спікерів проходили двома потоками, що дало можливість учасникам обирати тему, яка підходила саме їм. В першому залі Наталя Наумець давала корисні поради по безготівковим розрахункам в операціях з нерухомістю і про практичне застосування законодавства на ринку нерухомості.

Тим часом в іншому залі представник компанії TNS Україна, Ольга Веремійчук, представила учасникам результати проведених досліджень, які дозволять краще розуміти поведінку українського споживача. 

Олеся Капченко, власниця проекту «Royal Property» та ріелтор елітної нерухомості, познайомила учасників з новими трендами нерухомості. 


Учасники Конференції могли відпочити від насиченої програми цікавих доповідей в спеціально організованих інтерактивних зонах, які створювали вражаючу атмосферу та підкреслювали формат Конференції. Вони змогли особисто випробувати сучасні інструменти, які використовують Інспектори RIA для перевірки об’єктів нерухомості. Кожен міг зробити фото на пам’ять як на фоні яскравого брендволу, так і панорамні фото 360 на фоні конструкцій, які символізували міста України. Усі панорамні фото учасників будуть опубліковані в офіційній групі Конференції.

Великий інтерес серед учасників викликали окуляри віртуальної реальності. Одягнувши їх, кожен міг зробити віртуальний тур по сучасній квартирі і зазирнути в кожний її куточок. Таким чином відбулась анонс-презентація нового мобільного додатку від DOM.RIA, який стане інновацією 2017 року і дасть можливість робити віртуальний тур по «Перевіреним квартирам» за допомогою власного смартфону. 

В незвичному форматі пройшов виступ Анатолія Топала. Учасники за круглим столом, разом з Анатолієм, обговорювали основні проблеми та актуальні питання, які хвилюють ріелторів.


Харизматичний Дмитро Розенфельд розкривав секрети створення пропозиції для примхливих і заможніх.


Тим часом, в іншому залі, Дмитро Бржезицький давав поради по залученню клієнтів за допомогою Інтернету.

Після обідньої перерви Андрій Длігач презентував ринок нерухомості в поведінковій економіці, а також виділив основні цінності, які має знати професійний ріелтор.

Валерій Глубоченко назвав основні помилки при продажі нерухомості і представив інструменти, які дозволять ефективно вести комунікацію з клієнтом і виглядати більш професійно, ніж конкурент.

Денис Каплунов, відомий копірайтер, давав рекомендації, як презентувати компанію, не вдаючись до послуг копірайтера. Особливо корисними вони виявилися представникам агенцій нерухомості та будівельних компаній.


Заключною частиною Конференції став майстер-клас від відомого ріелтора з 22-річним стажем, Артура Оганесяна. Його півторагодинна доповідь була присвячена найпоширенішим запереченням покупця. Він провів детальний аналіз кожного заперечення і запропонував дієві способи їх подолання. 


Традиційно, після усіх виступів, організатори розіграли приємні подарунки серед усіх присутніх і відзначили дипломами кращі агенції нерухомості

  • Агенція нерухомості «Твій дім» отримала відзнаку від DOM.RIA за те, що першими почали перевіряти нерухомість.
  • Агенція нерухомості «Valion» були визнані агенцією з найбільшою кількістю Перевіреної нерухомості.
  • Агенцією, яка відвідала Конференцію з найчисельнішою делегацією стала агенція нерухомості «Домінанта».

Сертифікати на 12 безкоштовних перевірок Інспектором RIA отримало 12 щасливчиків. 

  1. Ярослава Гошва, АН «Партнер», м. Ірпінь
  2. Краснопольська Анна, АН «Київська нерухомість», м. Київ
  3. Жученко Олександр, АН «Цитадель», м. Суми
  4. Ірина, АН «Маяк», м. Тернопіль
  5. Івасенко Крістіан, АН «Домініон», м. Рівне
  6. Скринько Володимир, АН «Статус»,  м. Хмельницький
  7. Олександр Клочков, АН «Старгород», м. Київ
  8. Наталя, АН «Запоріжська нерухомість», м. Запоріжжя
  9. Вікторія Яковенко, АН «Valion», м. Київ
  10. Козав Наталя, АН «Радник», м. Хмельницький
  11. Насіловська Тетяна, АН «ДОМ», м. Київ
  12. Гудак Володимир, АН «Вісон», м. Тернопіль

Під час Конференції 3D принтер друкував символічні талісмани, які подарували кожному учаснику. Він не тільки буде нагадувати про цей захід, а й допомагатиме  продавати нерухомість швидко. 
7 конференція з нерухомості DOM.RIA — подія, яка об’єднала кращих експертів і фахівців ринку нерухомості, де вони здобули корисні знання та цікаві знайомства.

Вони охоче ділилися своїми враженнями впродовж усієї Конференції.

Анна, ріелтор з м.Хмельницький, АН «Євробуд»
«Я вперше на Конференції. Дізналась про неї, коли брала участь у конференції, яка проходила в м.Хмельницький, на якій був Анатолій Топал. Конференція вражає своїм масштабом і кількістю спікерів, які сьогодні виступають. Особливо сподабалась тема і виступ Святослава Райського. Багато корисної інформації готова використовувати в подальшій роботі.»

Артур Пилипчук, представник АН «Valion»
«Я був на усіх Конференціях і очікував, що цього року конференція буде аналогічна. Але, насправді, я був вражений, адже 7 Конференція піднялась одразу на декілька сходинок і по місцю проведення, і по кількості спікерів, і по якості їх виступів. Особисто мені сподобалась доповідь Дениса Каплунова. Сьогодні він став для мене відкриттям. Дуже багато корисної інформації взяв для себе з його доповіді.»


Валерій Глубоченко, спікер
«Конференція дуже сподобалась. Особливо вразила аудиторія. В них дійсно горіли очі, їм було цікаво слухати мене. Вони отримали нові інструменти, які легко можна буде використовувати. Також отримали домашнє завдання. Сподіваюсь, що вони його охоче виконають. Справжнім відкриттям для мене стала камера 360о. Цікаво було дізнатись, який принцип її роботи. Вважаю, що «Перевірені квартири» — необхідний інструмент для того, щоб швидше знайти і продати нерухомість.»

Анатолій Топал, спікер
«Відвідав багато конференцій. Подобається співпрацювати з командою DOM.RIA. Я вважаю, що конференції такого формату  — це чудовий інструмент для розвитку фахівців ринку нерухомості. Разом з учасниками Конференції ми провели круглий стіл. Наше щире спілкування поступово перетворилося на вирішення гострих питань, які хвилювали учасників. Приємно було бачити молодих спеціалістів, які дійсно хочуть розвиватися.»

Дивіться сюжет про Конференцію на Першому діловому телеканалі»

Запрошуємо вас взяти участь у 8 Конференції з нерухомості DOM.RIA. Долучайтесь до наших соціальних груп ВКонтакте та Facebook, щоб першими дізнатись про усі заходи 2017 року, а також переглянути фото з Конференції та фото 360°.

Бажаємо швидких продажів нерухомості.
Перевірені квартири на DOM.RIA

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье