Вже понад 1000 перевірених об’єктів нерухомості Назад

Вже понад 1000 перевірених об’єктів нерухомості

1000 перевірених квартир, будинків та земельних ділянок по Україні — це лише початок.

Ми прагнемо до того, щоб покупці і орендарі нерухомості в Україні могли довіряти кожному оголошенню і берегти свій час і спокій при пошуку нерухомості. Перевірені оголошення на DOM.RIA — це важливий крок до побудови нового ринку нерухомості в Україні, де покупець і ріелтор довіряють одне одному.

Саме для цього десятки інспекторів RIA особисто виїжджають на об’єкти нерухомості та перевіряють всю інформацію з оголошень — від метражу і типу стін до вартості і фотографій. З вересня DOM.RIA перевірив 1000 квартир, будинків та земельних ділянок по Україні, які переглянули більше 200 000* разів.

Інспектори RIA перевіряють нерухомість вже в 14 обласних центрах України: Вінниці, Хмельницкому, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Києві, Ужгороді, Рівному, Луцьку, Херсоні, Миколаєві і Чернігові.

Що дають перевірені оголошення покупцям і орендарям?

Те, що ви бачите в перевіреному оголошенні, ви побачите і в реальному житті. DOM.RIA слідкує і за актуальністю інформації, щоб вчасно дізнатись про зміну ціни, або про продаж чи здачу в оренду об’єкту.

Що дає перевірка продавцю або орендодавцю?

Покупці і орендарі довіряють перевіреним оголошенням. Адже вони хочуть заощадити свій час і бути впевненими у виборі нерухомості. Тому в середньому перевірені оголошення переглядають в 9 разів частіше. А це означає, що і дзвінків від дійсно зацікавлених покупців в рази більше. Це підтверджують відгуки тих продавців і орендодавець, які вже перевірили свою нерухомість.

  • Задоволена програмою, дзвінків стало більше, продала два об'єкти з допомогою сайту DOM.RIA. Дякую, за Вашу роботу. Оксана (ріелтор зі Львову)
  • Сдано в аренду через сайт, количество звонков увеличилось. Довольный, что воспользовался. (риелтор, Одесса. Элитная недвижимость)
  • Объект продан с помощью сайта. После проверки количество звонков увеличилось. Спасибо. (риелтор Елена, Одесса)

DOM.RIA — сайт перевірених оголошень №1!

* статистика Google Analytics за період з 01.09.2015 по 01.04.2016

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье