Відеозвіт з будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у серпні Назад

Відеозвіт з будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у серпні

Детальніше у новині

Забудовник Креатор-Буд поділився новинами з буд. майданчика ЖК Gravity Park, який розташований на Берестейському проспекті, в Святошинському районі, неподалік станції метро Житомирська. Це комплекс в оточенні лісу із власним торговим центром з кінотеатром, фітнес центром з 4 басейнами, дитячим садком.


Станом на серпень в другому будинку
закінчили стяжку. Триває облаштування місць загального користування, готово 25%. Внутрішні інженерні системи виконані на 85%.

В четвертому будинку повністю закінчили влаштовувати вікна. Зі своїх вікон та з терас мешканці спостерігатимуть дорослі дерева, що оточують дитячі майданчики, зони тихого відпочинку та мережу прогулянкових алей у лісопарковій зоні. Тривають покрівельні роботи, готово 75%. Також розпочали утеплення фасадів.

Паралельно тривають роботи ще в кількох будинках. В будинку 11.7 триває влаштування монолітного каркасу на рівні третього поверху. В будинку 11.8 монолітчики працюють на тому ж самому рівні. В будинках 11.9 і 11.10 монолітні роботи тривають на рівні другого поверха. В будинку 11.01 влаштовані котлован, фундаментна плита, тривають роботи над влаштування вертикальних елементів цокольного поверху.

Житловий комплекс Gravity Park спроектований за принципом «місто в місті» – все необхідне для життя знаходиться на території. Безпеку у закритому від сторонніх дворі забезпечить цілодобова охорона і система відеонагляду. Всі автомобілі розташуються у підземному паркінгу.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.

 

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье