Відеоогляд двокімнатної квартири ЖК Hvoya від ZIM Group Назад

Відеоогляд двокімнатної квартири ЖК Hvoya від ZIM Group

Подробиці у новині

Представляємо гляд двокімнатної квартири ЖК Hvoya від ZIM Group площею 68,51 м², щоб ви могли побачити проєкт зсередини.

Розпочнемо огляд квартири з коридору, площею 6,25 м². Такий коридор забезпечує зручний і просторий вхід до квартири. Також тут достатньо місця для зберігання верхнього одягу і взуття, а ще можна розмістити дзеркало чи інші декоративні елементи.

Одразу в коридорі у нас гостьовий санвузол площею у майже 3 м². З коридору проходимо на простору кухню площею 15,18 м². Відкрите планування дозволяє зручно організувати обідню зону, а великі вікна забезпечують природне освітлення протягом дня. Кухня ідеально підходить як для сімейних вечерь, так і для прийому гостей.

З кухні є вихід на лоджію. Вона стане затишним місцем для відпочинку на свіжому повітрі, не виходячи з квартири. Візуально – це як додаткова кімната або навіть кабінет. Далі буде вітальня площею у майже 15 метрів. Велике вікно наповнює і цю кімнату природним світлом, створюючи приємну атмосферу. Далі спальня площею 17,65 м², вона є найпросторішою кімнатою в квартирі, що забезпечує максимальний комфорт і приватність.

В спальні вже передбачена своя гардеробна кімната. Її чималий розмір і зручне розташування точно сподобається майбутнім власникам квартири.

Зі спальні є вихід до основного санвузла у майже 4 метри, що буде максимально зручно і комфортно для господарів. Кожний метр 2-кімнатної квартири ретельно виважений і затишний.

Варто зазначити що всі квартири здаються із встановленими лічильниками на світло, воду і опалення. Електрика буде заведена вже до щитка. Також до квартири відразу заводять оптоволоконний інтернет.

Окрім цього будуть влаштовані радіатори, виконана стяжка, встановлені залізні посилені вогнестійкі двері, алюмінієві вікна преміум якості, кошики для кондиціонерів, дренажна система для відведення конденсату, домофон.

Ви можете придбати квартири житлового комплексу Hvoya у відділі продажу за наступною адресою: Київ, вул. Миколи Юнкерова 37

Відділ продажів працює за наступним графіком:
Пн-Сб 10:00 – 18:00
Нд 10:00 – 16:00

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье