У Києві пройде КОНГРЕС - INVEST IN UKRAINE. ІНТЕР'ЄР РОКУ Назад

У Києві пройде КОНГРЕС - INVEST IN UKRAINE. ІНТЕР'ЄР РОКУ

31 липня у КВЦ «Парковий» за підтримки DIM.RIA в Києві пройде Конгрес - INVEST IN UKRAINE, в рамках якого відбудеться урочисте нагородження переможців XIV-го Всеукраїнського щорічного архітектурного конкурсу Інтер'єр Року.

Конгрес та Інтер’єр Року - стане майданчиком для конструктивного діалогу, обміну думками та ідеями між владою, інвестиційними фондами, девелоперами, архітекторами, дизайнерами, будівельниками, виробниками будівельних матеріалів, громадським сектором та іншими учасниками галузі. Головна тема обговорення форумі - Інвестиції в Україну.

Програма заходу складається з дискусійних панелей, балтів-інтерв’ювання та презентацій експертів галузі. 

Серед запрошених спікерів Конгресу: Дмитро Карпіловський - Професійний інвестор та засновник УкрІнвестКлуб, Ігор Гуда - Засновник компанії «Креатор-Буд», Артур Мхітарян - Засновник та СЕО девелоперської компанії Taryan Group, Андрій Вавриш - Засновник компанії Saga Development, Борис Голденштейн - СЕО ZEZMAN HOLDING, Анна Лаєвська - Комерційна директорка "Інтергал-Буд", Віталій Мельник - Віцепрезидент UDP, керівник напрямку розвитку інноваційних парків, Дмитро Ковальчук - Співвласник Alterra Group, Марк Кестельбойм - СЕО WELL-BEING CONTECH, BUDOVA, Матьйо-Марі Арден - Голова Благодійного фонду "Леруа Мерлен Солідарність", Анатолій Амелін - Директор економічних програм Українського інституту майбутнього (UIF), Андрій Длігач - д.е.н., Голова Advanter Group, Голова Ради Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України. Засновник міжнародної бізнес-спільноти BOARD.

Щоб створити більш ефективну платформу перемовин, залучені партнери: Асоціація ветеранів-підприємців АТО, Спілка фахівців з нерухомого майна, Українська асоціація меблевиків, які створять, на базі Конгресу, свій власний захід. Це дозволить учасникам сконцентрувати свою увагу на конкретних аспектах обговорення, підвищить ефективність форуму і додатково розширить аудиторію спікерів та гостей шляхом залучення експертів з різних сфер.

Організатори вже оголосили перелік тем, про які будуть говорити в рамках заходу:

  • Інвестиції в прибуткову нерухомість;
  • Інвестиції закордонних інвестиційних фондів в Україну;
  • Інвестиції в складську нерухомість під час війниІнвестиції в складську нерухомість під час війни;
  • Інвестиції під час війни. Куди вкладати гроші приватним інвесторам?;
  • Як змінився ринок нерухомості за період війни. Інвестиції за кордон;
  • Інвестиції в промисловість України;
  • Критерії вибору інвестиційних проєктів;
  • Invest in Zakarpattia;
  • Програма 'єОселя': Виклики, досягнення та перспективи розвитку доступного житла;
  • Інженерні аспекти створення безпечних та ефективних укриттів: сучасні технології та інновації.

 

Серед запрошених членів журі конкурсу Інтер’єр Року -  представники архітектурних  та дизайнерських студій і представників влади.

Для максимальної прозорості проведення конкурсу та визначення переможців, запрошені авторитетні спеціалісти : Валерій Кузнецов - Дизайнер, співзасновник Smith & Winken та Decorkuznetsov, Іван Юнаков - Народний депутат України, Юрій Ринтовт - Керівник проєктного бюро та творчої майстерні Ryntovt Design, Дмитро Васильєв - СЕО та головний архітектор Аrchimatika, Анна Іскіердо - Співзасновниця та креативна директорка архітектурного бюро АІММ.

"Конгрес - INVEST IN UKRAINE. Інтер’єр Року – це платформа, на якій ми надаємо можливість взаємодіяти різним командам, спільнотам та компаніям, а також кожному висловити свою думку з приводу того, як Україні найкраще всього рухатись надалі в контексті реконструкції, безбар’єрності та інклюзивності", – коментує організатор Українського будівельного конгресу Ігор Парубський.

Долучитися до Конгресу - INVEST IN UKRAINE. Інтер’єру Року можуть представники будівельної галузі, девелопери, архітектори, дизайнери, будівельники, виробниками будівельних матеріалів, громадський сектор та інші учасники галузі з усієї України. Вхід безплатний за попередньою реєстрацією на сайті організатора, який залишає за собою право відмовити в участі.

Ознайомитись з повною програмою та спікерами, а також заповнити реєстраційну анкету можна на сайті. 

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье