В Ірпені відбулась важлива спортивна подія — відкриття масштабного спортивного містечка в ЖК Синергія Сіті Назад

В Ірпені відбулась важлива спортивна подія — відкриття масштабного спортивного містечка в ЖК Синергія Сіті

Подробиці у новині

Святкове відкриття спортивного містечка в ЖК Синергія Сіті відбулося 19 травня. Під час відкриття провели видовищні спортивні шоу, майстер-класи з професійними тренерами, благодійний збір та встановлення рекорду України.

Спорт-хаб “Спорт Сіті” — це повноцінна спортивна інфраструктура в житловому комплексі. Він має площу 2 174 кв. м та складається з 5 зон: футбольне поле, баскетбольний майданчик, тенісний корт, зона для настільного тенісу та зона воркаут. На кожній зоні провели активності з професійними тренерами.

“Ми в Синергії створювали Спорт Сіті із думкою, що займатися спортом біля дому та підтримувати форму буде просто. А спортивне містечко на території комплексу мотивуватиме мешканців частіше виходити на вулицю. Адже відкриття Спорт Сіті – гарний привід почати займатися спортом і познайомитися з сусідами!

Запрошуємо мешканців та гостей на тест-драйв майданчиків! Спробуйте сьогодні щось нове, насолодіться видовищними шоу та вболівайте за учасників! Бажаю гарних емоцій!” – цими словами співвласник Синергії Олександр Заболотній розпочав святкове відкриття Спорт Сіті.

Баскетбольний майданчик ми розробляли за індивідуальним дизайн-проєктом в колаборації з легендарним брендом Wilson. Wilson — офіційний м'яч NBA. Wilson підтримують покоління атлетів, а бренд є іконою у світі спортивного обладнання, одягу, взуття та м'ячів для командних видів спорту. В Україні Wilson є офіційним м'ячем Федерації баскетболу України з 2015 року.

На футбольному полі відбувся товариський матч між дитячими командами “Академія ім. О. Алієва” м. Буча та “Lions” м. Ірпінь. Після гри всі бажаючі діти змогли спробувати себе у футболі та долучитись до ігрових активностей з тренером з великим ігровим досвідом — Дмитром Момотенком. Дмитро — вихованець футбольного клубу "Динамо" Київ. Грав за дублюючий склад Дніпра, Чорноморця, Зірки, Титану, Дністра, Вінницької Ниви.

На тенісному корті засновник тенісної школи “Kushch Tennis School”, Чемпіон України та майстер спорту Микола Кущ провів показове тренування з тенісу. Після цього — відкрите тренування з великого тенісу для дітей від 4 до 15 років. Микола Кущ має досвід роботи тренером 15 років. Професіоналізм тренера дозволяє працювати як з маленькими дітьми, так і з професіоналами, так і з любителями цього престижного виду спорту.

На баскетбольному майданчику відбулося видовищне шоу від найкращих данкерів України — Олега Сушка  (Twist)  та Єгора Максимчука (FlyLight).
А також провели відкрите тренування з баскетболу та майстер-клас від Дмитра Базелевського – українського баскетболіста, Чемпіона України, майстра спорту та відомого тренера. Й діти, й дорослі змогли випробувати свою влучність та попрактикуватись у набиванні м’яча. А найбільш спритні виграли м’ячі від Wilson, що мотивує й надалі тренуватись у нашому спорт-хабі.

У зоні воркаут тренери мережі фітнес-клубів “Реформа” провели безкоштовні майстер-класи. Та презентували програму тренувань на сучасних силових тренажерах у відео-форматі.

Забудовник має радісну новину для всіх поціновувачів активного способу життя, вже незабаром новий клуб "Реформа" в інноваційному форматі відкриється в ЖК Синергія Сіті. Тож, очікуйте новину про відкриття якісного спортивного простору в комплексі вже скоро!

Крім спортивних активностей, під час заходу відбувся благодійний збір на FPV-дрони разом з Благодійним фондом Ірпінського волонтерського обʼєднання «Незламні серця». Загалом відвідувачі задонатили на “банку” та готівкою 54 769 гривні. Як і обіцяли, Будівельна група Синергія потроїла зібрані кошти й перетворила підсумкову суму на 164 307 гривень. На ці кошти волонтери фонду “Незламні серця” зможуть виготовити та передати 10 FPV-дронів військовим з Ірпінської та Бучанської громади.

Всі учасники та гості заходу засвідчили встановлення рекорду України як найбільшого спортивного містечка в житловому комплексі в Київській області. Площа Спорт Сіті – 2 174 кв. м, він складається із 5-ти зон: футбольне поле, баскетбольний майданчик, тенісний корт, столи для настільного тенісу та воркаут тренажери.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье