Спортивне містечко у ЖК Синергія Сіті від Будівельної групи Синергія увійшло до Книги рекордів України Назад

Спортивне містечко у ЖК Синергія Сіті від Будівельної групи Синергія увійшло до Книги рекордів України

Подробиці у новині

Нагородження дипломом відбулося 19 травня під час урочистого відкриття спортивного містечка. А урочисто оголосив засвідчення рекорду ведучий свята Тімур Мірошниченко.

Спорт Сіті визнали найбільшим спортивним містечком в житловому комплексі в Київській області. Він має площу 2 174 кв. м та складається з 5 зон: футбольне поле, баскетбольний майданчик, тенісний корт, зона для настільного тенісу та зона воркаут.

Баскетбольний майданчик створений не за класичним дизайном, а за індивідуальним дизайн-проєктом у яскравих рожево-блакитних кольорах. На таке сміливе рішення нас надихнули найкращі світові арени.

Баскетбольний майданчик та тенісний корт ми створили у колаборації із всесвітньо відомим брендом Wilson. Wilson є іконою у світі спортивного обладнання, одягу, взуття та м’ячів для командних видів спорту.

“Будівельна група Синергія створювала Спорт Сіті із думкою, що займатися спортом біля дому та підтримувати форму буде просто. Спортивне містечко на території комплексу мотивуватиме мешканців частіше виходити на вулицю. Адже відкриття Спорт Сіті – гарний привід почати займатися спортом і познайомитися з сусідами.” – під час відкриття Олександр Заболотній надихнув мешканців на спортивні звершення.

Під час відкриття Спорт Сіті на кожній зоні провели спортивні активності. У зоні воркаут тренери партнерського фітнес-клубу провели безкоштовні майстер-класи та поділились програмами тренувань саме на цих тренажерах. На футбольному полі відбувся товариський матч між дитячими командами з Бучі та Ірпеня, а після цього всі бажаючі діти змогли спробувати себе у футболі та долучитись до активностей з професійним тренером. На тенісному корті провели показове та відкрите тренування з великого тенісу. На баскетбольному майданчику відбулось видовищне шоу від популярних данкерів та майстер-клас від відомого баскетболіста, Чемпіона України та тренера Дмитра Базелевського. А за столами для настільного тенісу весь час грали всі бажаючі.

Синергія Сіті – найкращий ЖК Ірпеня та флагманський проєкт девелопера Будівельної групи Синергія. Це справжнє курортне містечко поряд з набережною. Тут є продумані зони для занять спортом та відпочинку, повноцінна внутрішня інфраструктура, затишні сквери та зелені променади. 

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье