Тарифы на ЖКХ не будут снижать Назад

Тарифы на ЖКХ не будут снижать

Премьер-министр Украины Владимир Гройсман считает, что снижение тарифов может довести страну до финансового кризиса.

Снижение тарифов на данном этапе жизни страны может привести к серьезному кризису. Об этом Премьер-министр Владимир Гройсман сказал 20 мая в вечернем эфире телеканала ICTV, сообщает Укринформ.

«Якби це було можливо, я б це зробив позавчора. Я думаю, що спроба знизити тарифи може за собою повести серйозну кризу. Це й розторгнення всіх наших міжнародних договорів і фактично доведення країни до фінансової кризи. Чому? Тому що зобов'язання за ціною на газ були узяті не моїм урядом, не урядом Арсенія Яценюка, вони були узяті у 2008 році», – сказал Гройсман.

При этом Премьер-министр не взялся работы прогноз относительно ближайшего визита представителей Международного валютного фонда.

«Це питання потрібно адресувати Президенту. Коли приїздить місія Міжнародного валютного фонду, вона завжди планує перегляд програми, у якій є чотири підписи: підпис Президента України, Прем'єр-міністра України, підпис міністра фінансів та підпис голови Національного банку України. Я можу вам сказати, що Президент має зараз провести переговори з МВФ, обговорити параметри програми. І як Президент домовиться про новий перегляд, то він просто це повідомить», – подчеркнул Гройсман.

Мы писали ранее, с 1 мая в каждом регионе Украины будет действовать своя цена на газ для бытовых потребителей. Это связано с разницей тарифа на доставку газа.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье