Старт продажів у 9 будинку ЖК Great Назад

Старт продажів у 9 будинку ЖК Great

Подробиці в тексті.

У багатофункціональному житловому комплексі комфорт-класу Great, що зводиться на березі Дніпра в Дарницькому районі Києва, почалися продажі квартир у 9-му будинку.

Будинок знаходиться на завершальній стадії будівництва, як і більшість будинків житлового комплексу. У продажу знаходяться однокімнатні квартири площею від 45,73 до 58,49 м2, двокімнатні від 68,59 до 87,92 м2, трикімнатні площею від 87,96 до 99,29 м2. Також на верхніх поверхах знаходяться двоповерхові пентхауси, площею від 86,34 до 193,66 м2. Частина з квартир – видові, з вікон яких можна побачити мальовничий Дніпро та схили правого берега.

Загалом ЖК Great на перетині Дніпровської набережної та вулиці Здолбунівської передбачає будівництво 13 будинків, об’єднаних власною розвиненою інфраструктурою. Сьогодні на різних етапах одночасно триває спорудження 10-ти з них, а перші три були введені в експлуатацію у вересні 2021 року. Це спільний проект забудовників IB Alliance та РІЕЛ, однією з головних особливостей якого є розташування на першій лінії лівого берега Дніпра. Відстань до води складає лише 90 метрів, завдяки чому з панорамних вікон квартир відкривається дивовижний краєвид, який ніколи не закриють інші новобудови.

Для мешканців запланований великий парк з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку і прогулянковими алеями, велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики. Запроектований двоповерховий торговельно-офісний комплекс і торговельно-сервісні об’єкти на перших поверхах житлових будинків. Передбачений власний дитсадок, початкова школа, міні-стадіон зі спортивною зоною, триповерховий офісний центр з окремим паркінгом. Для автовласників також запланований наземний і великий підземний паркінг із зарядками для електромобілів. Поряд розташована зручна транспортна розв’язка.

У житловому комплексі діють знижки за умови 100% оплати – подробиці за посиланням.

Подробиці про умови придбання та ціни ви можете дізнатися у відділі продажів. Адреса: м. Київ, перетин Дніпровської набережної та вул. Здолбунівська.

Для отримання інформації про житловий комплекс ви можете скористуватися зручним ботом-помічником в Telegram за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з Telegram-каналу за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье