Срочная продажа квартиры в Киеве: куда обратиться Назад

Срочная продажа квартиры в Киеве: куда обратиться На правах рекламы

Необходимость срочно продать недвижимость часто ставит владельца объекта в тупик. Рассказываем, как быстро продать жилье.

Необхідність терміново продати нерухомість (квартиру, будинок, гараж, комерційне приміщення) часто ставить власника певного об'єкта в безвихідь. Адже такий процес потребує серйозних витрат часу, сил та фінансів. А коли кошти потрібні терміново, шукати покупців і привести майно в товарний вигляд зовсім немає часу.

У подібній ситуації найкращим виходом стане терміновий викуп нерухомості в компанії «UniGroup». Такий спосіб продажу квартири або будинку дозволяє в найкоротший термін отримати від 85% вартості нерухомості на руки без додаткових витрат.

Компанія «UniGroup» бере на себе всі обов'язки щодо ведення угоди про викуп та продаж майна та допомагає вирішити будь-які питання, пов'язані з нерухомістю.

Умови термінового викупу нерухомості компанією «UniGroup»

Професійна фінансова компанія «UniGroup» проводить терміновий викуп нерухомості безпечно та відповідно до закону. Під час співпраці клієнт отримує всю необхідну інформацію про особливості та умови викупу квартир та іншої нерухомості з описом всіх юридичних аспектів.

Щоб оформити договір про терміновий викуп нерухомості, необхідно мати при собі кілька основних документів:

  • Паспорт громадянина України;
  • ІПН;
  • Документ про право власності;
  • Форма-3 із ЖЕКу.

Завдяки оперативності роботи співробітників компанії «UniGroup», терміновий викуп та видача коштів клієнту відбувається лише за 1-2 робочі дні. Також власнику не доводиться шукати ріелторів, оплачувати рекламу та займатися іншими витратними етапами підготовки майна до продажу.

Чому звернення до «UniGroup» – це найкраще рішення?

При терміновому викупі нерухомості організація передає клієнту до 90% загальної ціни об'єкта (навіть якщо квартира чи будинок відносяться до категорії «проблемної нерухомості»). При цьому вирішення всіх питань, що стосуються юридичної та фінансової сфери, представники «UniGroup» беруть на себе.

Співпраця з фінансовою компанією забезпечує позичальнику економію дорогоцінного часу та швидке отримання коштів за нерухомість.

Серед помітних переваг, що стосуються співпраці з «UniGroup»:

  • Відсутність додаткових комісій та відсотків за співпрацю;
  • Шанс продати будь-яку нерухомість з отриманням до 90% її вартості;
  • Швидке та грамотне складання документального супроводу угоди.

Якщо вам потрібно швидко продати нерухомість, зв'яжіться з менеджерами компанії «UniGroup» у будь-якому зручному форматі та отримайте найвигіднішу пропозицію на ринку!

Ліцензія Пан Кредит № 770 видана 07.07.2016 Нацкомфінпослуг Активна, ЄДРПОУ 4051838

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье