Сезон подарунків від ТОВ «Львівська Мрія» розпочато! Назад

Сезон подарунків від ТОВ «Львівська Мрія» розпочато!

ТОВ «Львівська Мрія» проводить БЕЗПРОГРАШНУ ЛОТЕРЕЮ з 1 грудня 2015р. по 19 січня 2016р. включно.

 Вітаємо усіх з першим днем зими! Вже Новорічне Диво наближається та Різдво не за горами… Не має значення скільки вам років! Усі, бодай раз у житті, вірять у сповнення бажань! І це правильно, це робить нас вільними, незаангажованими та необмеженими умовностями. Той, хто вірить, здолає будь-які вершини!

ТОВ «Львівська Мрія» полегшує завдання та проводить БЕЗПРОГРАШНУ ЛОТЕРЕЮ з 1 грудня 2015р. по 19 січня 2016р. включно. Усі, хто придбає квартиру у цей період, стають учасниками лотереї. Усі отримають подарунки у вигляді побутової техніки, однак будуть особливі улюбленці долі, котрі виграють:

- Ремонт на 300 000грн! Погодьтеся, купівля квартири – це ще не все на дорозі до затишного помешкання. Потрібно все облаштувати на свій смак та вподобання. ТОВ «Львівська Мрія» втілить ваші найсміливіші побажання!

- Паркомісце у 5-ти поверховому паркінгу на 97 авто із цілодобовою охороною, пожежною сигналізацією, водопроводом та автомийкою!

- Незабутній відпочинок на двох в одній із європейських країн або у країні на Ваш вибір, на суму 50 000грн! Так, ви заслуговуєте на подарунок собі за докладені зусилля! Будь-яка праця та досягнення мети повинні бути винагородженні! Ми не лише Вас нагороджуємо - ми Вас балуємо! 

Отож, загадуємо бажання та не забуваємо, що левова частка нашого везіння залежить від нас самих! Той, хто діє - той досягає реальних результатів! ТОВ «Львівська Мрія» допоможе вам ще й отримати задоволення від процесу! Поспішаймо завершити усе заплановане у старому році та насолоджуватися початком Нового року!

За подарунками звертайтесь в Відділ продажу:

тел. (032) 241-08-08 
тел. (097) 811-80-80

тел. (063) 613-44-81
Email: lvivskamria@ukr.net

Сайт: http://mriya.lviv.ua/

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье