BISBANK акредитував Alliance Novobud за програмою «єОселя» на житло, що будується Назад

BISBANK акредитував Alliance Novobud за програмою «єОселя» на житло, що будується

Деталі у новині

Девелопер Alliance Novobud отримав акредитацію BISBANK за державною іпотечною програмою «єОселя» на житло, що будується. Акредитація розповсюджується на житловий комплекс Krona Park II, що в Броварах, на будинки під номерами: 3, 4, 8, 9 та 10. Усі споруди знаходяться на різній стадії готовності та мають великий портфель різнопланових квартир.

«Ми стали першим великим столичним забудовником такого класу, який отримав акредитацію в BISBANK. Сподіваємося, що результатом співпраці стануть десятки укладених угод, які реалізують мрію українських родин про власне сучасне житло. Станом на сьогодні ми ведемо переговори щодо акредитації ще у кількох великих банках, тож незабаром гарних новин стане більше» — розповіла Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

Alliance Novobud одним з перших почав укладати угоди в рамках програми «єОселя» в грудні 2022 року. За цей час забудовник реалізував 74 угоди на готове житло та житло, що будується. Загалом девелопер співпрацює з шістьма банками, серед яких окрім BISBANK: SKYBANK, «Ощадбанк», «Укргазбанк», «ПриватБанк» та «Укрексімбанк».

Більше інформації про доступну нерухомість за програмою «єОселя» дізнавайтесь за телефоном або ж у відділах продажу житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий»: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье