Звіт з будівництва апарт-готелю Mountain Residence Wellness and Spa за січень 2024 року Назад

Звіт з будівництва апарт-готелю Mountain Residence Wellness and Spa за січень 2024 року

Подробиці у новині

Від будівництва до заселення гостей забудовник MBT Group та керуюча компанія беруть на себе супровід під ключ, а інвестор отримує дивіденди. В залежності від заповнюваності готелю, дохід складає 8-12% річних.

Будівництво йде швидкими темпами і графік запланованих будівельних випереджається.

В апарт-готелі Mountain Residence буде влаштовано: 2 панорамних ресторани, SPA-центр з унікальним біобасейном та саунами, банями, масажними та косметологічним кабінетами, а також фітнес-центром. У другому басейні на даху ви зможете купатися в будь-яку пору року.

Для вашого максимального комфорту від апартаментів буде влаштовано прямий вихід до лижної траси 2B. На території готелю каса із скі-пасами, зона з магазинами, лижна школа та прокат спорядження та одягу, паркінг на 200+ машино-місць. Окрім цього тут розташуються великі конференц-зали на 200 плюс учасників.

Також до ваших послуг салон краси, лаунж-бар, зони релаксу та апре-скі, дитяча кімната, лижна кімната з окремою шафою для зберігання спорядження, консьєрж-сервіс та професійна служба безпеки.

Для вашої зручності влаштовано окрему під’їздну дорогу до комплексу із села Яблуниці, що дозволить уникнути заторів у високі сезони.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье