ЖК Illinsky House – победитель в номинации «Самый настойчивый отдел продаж» Назад

ЖК Illinsky House – победитель в номинации «Самый настойчивый отдел продаж»

Отдел продаж ЖК Illinsky House признан лучшим в номинации «Самый настойчивый отдел продаж».
Відділ продажу ЖК Illinsky House визнано кращим у номінації «Найбільш наполегливий відділ продажу». 28 травня 2021 року відбулося нагородження у рамках конференції «VI Аудит відділів продажу ЖК у Києві та області».
 
Організатор – консалтингове агентство Audit of Sales за підтримки генерального галузевого партнера – спільноти для девелоперів житла RED Community.
 
 
З лютого 2021 року проводилося масштабне дослідження 100 відділів продажу житлових комплексів Києва та Київської області у різних класах. Аудит відбувався за багатофакторним аналізом, зокрема, оцінювався рівень клієнтського сервісу, комунікації, володіння технікою продажу, швидкість і якість зворотного зв'язку тощо.
 
Команда ЖК Illinsky House вдячна за професійну відзнаку незалежних експертів та обіцяє й надалі демонструвати високий рівень турботи про клієнтів.
 
ЖК Illinsky House – клубний будинок бізнес-класу на Подолі. З вікон комплексу відкриваються надзвичайні краєвиди на Дніпро та Труханів острів. Для резидентів передбачені всі умови для спокійного приватного життя у комплексі – підземний паркінг, власна торговельна галерея на перших поверхах, консьєрж-сервіс, затишний двір, закрита територія з новітніми системами охорони. Поруч з комплексом розташована краща центральна інфраструктура, легендарні пам’ятки Подолу та набережна Дніпра.
 
Девелопер проекту Cityconsult Development. На рахунку компанії сотні тисяч готового житла, на етапі будівництва знаходяться 19 будинків в 6 ЖК.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье