Yoga Day в Броварах: ретрит під соснами, квіткові обереги та розваги для найменших Назад

Yoga Day в Броварах: ретрит під соснами, квіткові обереги та розваги для найменших

Деталі у новині

3 серпня у парку «Сосновий», що поряд з житловим кварталом від Alliance Novobud (Альянс Новобуд), пройшов Yoga Day. Захід організував девелопер у партнерстві з PRO retreats.

Окрім тілесних, дихальних, медитативних та енергетичних практик з майстринями PRO retreats гості заходу взяли участь в артмедитації — створенні квіткових композицій з майстринею з флористики. І поки батьки відновлювали духовні сили, медитували та займалися творчістю, малята весело проводили час з аніматорами та художниками з аквагриму.

«Захід подібної тематики ми проводили вперше. Хвилювалися, чи знайде він відгук у наших мешканців. Але усі наші побоювання виявилися марними. На практики записалися багато охочих: як чоловіків, так і жінок. Хтось відвідав усі практики, когось зацікавили конкретні заняття з певною тематикою. Для учасників з дітками організували такий собі «дитячий садочок вихідного дня», тож поки батьки займалися йогою та збирали квіткові композиції з ароматних осінніх трав, дітвора бавилася з аніматорами» — розповіла Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

Загалом організатори отримали велику кількість схвальних відгуків щодо проведення такого заходу, тому Yoga Day має усі шанси стати регулярним.

«Дякуємо учасникам за активну життєву позицію та починаємо готуватися до наступних тематичних заходів, які сьогодні, під час великої війни, допомагають нам якісно підтримувати морально-психологічний стан. Так, за ці два з половиною роки ми провели вже кілька масштабних заходів: два ПЕСтивалі та дві екотолоки, які стали справжніми подіями з багатьма вдячними учасниками» — додала Ірина Міхальова.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье