Випереджаємо терміни будівництва апарт-готелю Mountain Residence Назад

Випереджаємо терміни будівництва апарт-готелю Mountain Residence

Подробиці у новині

Будівництво апарт-готелю Mountain Residence йде дуже швидкими темпами, графік запланованих будівельних робіт суттєво випереджено на кілька місяців. З актуальними відео з ходу будівництва ви можете ознайомитись на каналі будівельної компанії Modern Building Technologies Group та побачити, як стрімко зростає готель.

Чим швидше готель буде збудовано, тим швидше власники номерів зможуть отримати свій дохід, який в залежності від заповненості готелю може скласти 8-12% річних. Також треба зазначити, що вартість самих апартаментів постійно зростає.

Зараз тривають роботи над зведенням третього будинку. Монолітний каркас вже залили на 80 відсотків. Зовнішні стіни виконали на 50%. Внутрішні стіни та перегородки влаштували на 15%. Сходові марші та майданчики залиті до рівня восьмого поверху. В будинку розпочали влаштування металопластикових вікон.

Mountain Residence Wellness and Spa — апарт-готель преміум-класу в самому центрі гірськолижного курорту Буковель. Це три багатоповерхові будинки та 43 шале з власною інфраструктурою на великій території площею 50 гектарів. Від будівництва до заселення гостей забудовник MBT Group та керуюча компанія беруть на себе супровід під ключ, а інвестор отримує дивіденди.

Для вашого максимального комфорту від апартаментів буде влаштовано прямий вихід до лижної траси 2B. На території готелю каса із скі-пасами, зона з магазинами, лижна школа та прокат спорядження та одягу, паркінг на 200+ машино-місць.
Окрім цього тут розташуються великі конференц-зали на 200 плюс учасників.
Також до ваших послуг салон краси, лаунж-бар, зони релаксу та апре-скі, дитяча кімната, лижна кімната з окремою шафою для зберігання спорядження, консьєрж-сервіс та професійна служба безпеки.

Для вашої зручності влаштовано окрему під’їздну дорогу до комплексу із села Яблуниці, що дозволить уникнути заторів у високі сезони.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье