Видача ключів у АК Каліпсо та у КБ Аполлон на Карантинній Назад

Видача ключів у АК Каліпсо та у КБ Аполлон на Карантинній

До уваги інвесторів.

Із великим задоволенням, повідомляємо, що зовсім скоро забудовник Гефест  відкриває запис на видачу ключів в житловому комплексі «Aполлон на Карантинній» та апарт-комплексі «Каліпсо»!

АК Каліпсо будують на 13-й станції Великого Фонтану, поруч з пляжем «Курортний». Будівельна адреса новобудови – Фонтанська дорога (Перекопської дивізії) в Київському районі Одеси. Звідси можна приблизно за 20 хвилин доїхати на автомобілі до центру міста, а ось до моря можна дійти пішки за пару хвилин.

У комплексі Каліпсо є як апартаменти з панорамними видами на море, так і комфортні офісні приміщення. Для комфортного перебування в комплексі закладений підземний паркінг і передбачено невелику кількість поверхів.

КБ Аполлон на Карантинній розташований в Одесі. Новобудову можна знайти безпосередньо в районі Приморський по вул. Карантинна (Лизогуба), 22.
В основу архітектурної концепцію будинку покладені традиції малоповерхового житла європейського формату, стилізація під архітектуру старої Одеси.

Клубний будинок Аполлон на Карантинній відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: навчальні заклади, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розв'язка, школа, дитячий садок, біля моря, підземний паркінг.

Розділіть цю чудову новину разом із забудовником Гефест!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье