В Києві відбудеться «REAL ESTATE INVEST FORUM» Назад

В Києві відбудеться «REAL ESTATE INVEST FORUM» На правах рекламы

4 вересня в Києві при підтримці DOM.RIA відбудеться «REAL ESTATE INVEST FORUM», присвячений інвестиціям у нерухомість.

Компанія «НоваБудова» вже втретє організовує масштабний бізнес-захід «Real Estate Invest Forum» для підприємців та інвесторів у сфері нерухомості. За час проведення форум встиг стати помітним явищем і важливою подією, яка щоразу збирає сотні інвесторів, як досвідчених, так і початківців.

Таким чином «Real Estate Invest Forum» сприяє поліпшенню інвестиційного середовища та розвиткові ринку нерухомості, надаючи поштовх для подальшого розвитку інвесторам, чий бізнес потребує виходу на новий рівень, а також закладаючи основи та надаючи знання для тих, хто лише планує своє перші інвестиції у квадратні метри.

ЯКІ ГОЛОВНІ ТЕМИ ФОРУМУ?

Загалом вкладення коштів у нерухомість уже давно зарекомендувало себе як надійний інструмент не лише для збереження фінансових накопичень, але й для їх примноження. Саме тому програму «Real Estate Invest Forum» продумано до дрібниць і складено таким чином, що всі теми заходу об’єднано однією спільною темою – заробіток на нерухомості. Зокрема серед основних напрямків:

  • найвигідніші пропозиції для інвестицій;
  • потенційні ризики для інвесторів;
  • головні тренди інвестування в нерухомість;
  • ефективне просування та реклама тощо.

Також особливо актуальним буде аналіз законодавчої бази та її вплив на інвестиційну сферу, зважаючи на невизначеність, із якою зіштовхнуться забудовники й інвестори через відомий дискусійний законопроєкт 5600.

ЯКІ ЕКСПЕРТИ ВИСТУПАТИМУТЬ НА ЗАХОДІ?

Комплексний підхід забезпечено підбором спікерів – практиків із понад 15-річним досвідом на ринку і серйозним капіталом, а також професіоналів, чия діяльність висвітлює всі грані сфери нерухомості: первинна, вторинна та комерційна нерухомість; житлові комплекси та приватні будинки; продаж, купівля й оренда житла; ремонт; реклама; аналітика тощо. Мінімум теорії та максимум практики допоможуть на існуючих прикладах побачити, як і на чому можна отримати прибуток у сфері нерухомості.

Хедлайнер «Real Estate Invest Forum» – Андрій Оністрат («Бегущий банкир»).

Окрім виступів спікерів, у рамках форуму заплановано розіграш багатьох цінних подарунків, головний із яких – автомобіль Hyundai Accent.

ДЕ І КОЛИ ВІДБУДЕТЬСЯ?

«Real Estate Invest Forum» відбудеться 4 вересня 2021 року (початок – о 9:00). Зважаючи на зацікавленість інвесторів у форумі, захід відбувається в щоразу більшій локації, здатній вмістити всіх охочих, які бажають потрапити на «Real Estate Invest Forum».

Нинішній форум відбудеться в Pochayna Event Hall, що знаходиться за адресою: проспект Степана Бандери, 23 (3 поверх ТЦ «Gorodok Gallery»). На площі в понад 1700 кв. м. зберуться близько 500 учасників, щоб не лише набути актуальних знань і прийомів ведення бізнесу від досвідчених спікерів, а й отримати нові контакти колег чи узгодити спільні бізнес-проєкти.

КВИТКИ

Придбати квитки на «Real Estate Invest Forum» можна на офіційному сайті заходу. Звертаємо увагу: чим ближче до форуму, тим дорожчими ставитимуть квитки. Наразі доступні 3 типи пакетів за такими цінами:

  • STANDART – 50$
  • PRO – 80$
  • VIP – 200$

Реєстрація 

Офіційні сторінки й акредитація для ЗМІ 

З питань акредитації на «Real Estate Invest Forum» звертайтеся за телефоном: 093 399 65 96 (Смиковський Микола).

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье