В Alliance Novobud зростають продажі за програмою для військовослужбовців Назад

В Alliance Novobud зростають продажі за програмою для військовослужбовців

Деталі у новині

Спеціальну програму для військовослужбовців в Alliance Novobud запустили ще у жовтні 2022 року. Вона діє паралельно з державною іпотечною програмою «єОселя», але відрізняється гнучкішими параметрами. Наприклад, на відміну від «єОселя» у пропозиції забудовника відсутні обмеження щодо площі квартири й до оформлення доступне як готове житло, так і в процесі будівництва.

Станом на початок квітня за програмою вже продали кількадесят квартир у двох житлових комплексах, які девелопер розвиває у Броварах: Krona Park II та Madison Gardens.

«Пропозиція діє у всіх комплексах Alliance Novobud, але ці два броварські проєкти надзвичайно популярні серед наших клієнтів, адже мають у своєму складі як будинки, які будуються, так і ті, які вже введенні в експлуатацію. Тобто залежно від бюджету покупець може обрати готове помешкання з документами, чи квартиру на стадії будівництва, яка буде дешевшою. Окрім того, обидва комплекси зводяться в обжитому міському кварталі, де вже є вся необхідна інфраструктура — від великого торговельного центру, власної котельні, дитсадочків й до облаштованого парку та хвойного лісу поряд» — розказала Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud.

Пропонують клієнтам-військовослужбовцям придивитися й до житлового комплексу «Лавандовий», який відрізняється форматом — мікс малоповерхової забудови та таунхаусів з затишними двориками. Внутрішня територія проєкту буде закритою від непроханих гостей, матиме пропускну систему й цілодобовий нагляд. Для зберігання автотранспорту буде доступний підземний паркінг та гостьові паркомісця поза територією проєкту.

Станом на сьогодні за програмою для військовослужбовців Alliance Novobud пропонує придбати квартиру в розтермінування до 18 місяців без дорожчання та з першим внеском від 500 тис. грн. Придбати квартиру за спецпрограмою можуть особисто військовослужбовці або члени їхньої родини (батьки, дружина/чоловік, діти, брат/сестра). Для укладання угоди військовослужбовець чи будь-хто з членів його родини повинен надати документ, який підтверджує, що він чи хтось з представників родини дійсно знаходиться на військовій службі за контрактом або працює в секторі безпеки й оборони.

Спеціальна пропозиція для військовослужбовців діє у всіх проєктах девелопера, а це три проєкти у Броварах: Krona Park II, Madison Gardens, «Лавандовий» (адреса відділу продажу: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A,  та два проєкти у столиці: Montreal House та Illinsky House (адреса відділу продажу: м. Київ, вул. Іллінська, 22).

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье