В Alliance Novobud автоматизували роботу укриттів броварських житлових комплексів Назад

В Alliance Novobud автоматизували роботу укриттів броварських житлових комплексів

Детальніше у новині

Аби забезпечити безперешкодний доступ до укриттів під час повітряних тривог, сервісна компанія Oselya Service, яка обслуговує броварські житлові комплекси девелопера Alliance Novobud (Альянс Новобуд), автоматизувала їхню роботу. Відтепер, з початком повітряної тривоги, двері до сховищ відчиняться консьєржами, які чергують у будинках цілодобово, з їхнього робочого місця. Для цього тут встановлене спеціальне обладнання.

Ба більше, у кожному сховищі розмістили відеокамери, тож черговий може спостерігати за ситуацією всередині приміщення. Як тільки повітряна тривога закінчується й з укриття виходить останній відвідувач, консьєрж віддалено замикає двері.

«Таким чином ми забезпечили не просто оперативний та зручний доступ до укриттів мешканцям будинків, а й збереження приміщень від протиправних дій маргінальних верств населення, які користувалися безперешкодним цілодобовим доступом до укриттів не за призначенням. Деякі мешканці будинків організували в укриттях своєрідні «пункти незламності» — занесли стільчики, пледи, воду, додаткові освітлювальні прилади, чайники тощо, тож наш обов’язок — забезпечити комфортне перебування людей в укриттях під час тривог» — зазначив директор компанії Oselya Service Олександр Голубовський.

В сервісній компанії розказали, що за майже місяць такої роботи, отримали від мешканців багато позитивних відгуків. Сучасні технології покликані не просто полегшувати повсякденний побут людей, а й зберігати їхні життя та здоров’я в екстремальних ситуаціях.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье