Ukrainian Business Award 2024: Alliance Novobud отримав звання Busines Of the Year 2024 Назад

Ukrainian Business Award 2024: Alliance Novobud отримав звання Busines Of the Year 2024

Подробиці у новині

Другий рік поспіль досвідчений столичний девелопер Alliance Novobud (Альянс Новобуд) стає переможцем престижної премії Ukrainian Business Award. Цьогоріч він отримав звання BUSINESS OF THE YEAR 2024.

Ця нагорода — результат професійної роботи команди забудовника попри війну, нестабільну економічну та складну безпекову ситуації. Від моменту відновлення роботи компанії у квітні 2022 року й до нинішнього часу Alliance Novobud веде активну роботу на усіх своїх будмайданчиках, закінчив будівництво житлового комплексу Madison Gardens, ввів в експлуатацію шість будинків, а це майже 58 000 м2 якісного житла, й стартував продаж нового будинку житлового комплексу Krona Park II.

Ukrainian Business Award — щорічна премія, яка вручається успішним підприємствам та бізнес-лідерам в Україні, за досягнення в різних сферах, таких як фінанси, інвестиції, маркетинг, девелопмент, інновації тощо. UBA має вагомий вплив на розвиток бізнес-середовища в Україні й сприяє підвищенню рівня конкуренції та якості бізнесу в країні. Учасники Ukrainian Business Award мають можливість показати свої досягнення та отримати визнання своїх успіхів, що сприяє підвищенню їх авторитету в бізнес-середовищі.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье