У Києві пройде Всеукраїнський Будівельний Саміт 2024! Назад

У Києві пройде Всеукраїнський Будівельний Саміт 2024!

За підтримки DIM.RIA, міжнародна освітньо-консалтингова компанія «Бізнес-Конструктор» проведе масштабну подію у сфері будівельного бізнесу — Всеукраїнський будівельний саміт 2024! На рахунку «Бізнес-Конструктор» більше 230+ успішно проведених заходів. Компанія вже понад 10 років допомагає власникам бізнесу та топменеджменту систематизувати роботу своїх компаній за допомогою інноваційних освітньо-консалтингових продуктів.

Всеукраїнський Будівельний Саміт збере понад 300 представників індустрії на одній локації.  На саміті зберуться найкращі візіонери зі світу бізнесу. На учасників чекає 9 годин практичного контенту, найкращі спікери та можливість поспілкуватися з провідними фахівцями та експертами галузі.

У програмі саміту: 

  • Тренди у комерційній нерухомості: як виділитися і при цьому не програти економічно
  • Сучасні тренди в діджитал-маркетингу та їх застосування у будівництві
  • Стратегія розвитку та інвестиції
  • Тенденції будівельного ринку України
  • Performance-маркетинг та управління продажами

Серед спікерів саміту — провідні експерти-практики, які поділять готовими стратегіями успішного бізнесу в національних і міжнародних масштабах. 

➡ Ірина Міхальова — маркетинг-експертка та СМО Alliance Novobud. Більше 20 років досвіду в галузі маркетингу, PR та організації продажів в українських і міжнародних компаніях.

➡ Юрій Хапко — керуючий партнер, адвокат, к.ю.н. Входить до ТОП-5 найкращих команд напряму у сфері будівництва та капітальних інвестицій. У ТОП міжнародного рейтингу LEGAL 500 у сфері «Нерухомість та будівництво»

➡ Ігор Райков — засновник Київської школи девелопменту та СЕО «Спільнота — Девелопер нової генерації»

➡ Андрій Вавриш — український бізнесмен, девелопер, урбаніст та меценат, співзасновник і керуючий партнер SAGA Development. Український бізнесмен, девелопер, урбаніст та меценат, співзасновник і керуючий партнер SAGA

➡Анна Лаєвська — експертка у сфері девелопменту, комерційна директорка компанії «Інтергал-Буд», найбільшого приватного забудовника України.

➡ Дмитро Білецький — Chief Commercial Officer, co-founder Ланет CLICK. Експерт повного циклу створення та формування позиціонування компанії, бренду, а також реалізації стратегії для виходу компанії та продукту на ринок.

➡ Альона Воробйова — журналістка, редакторка та радіоведуча «Суспільне Запоріжжя» в минулому, займається реалізацією креативних комунікаційних проєктів з партнерами FFU Україна.



* Остаточний склад спікерів ще узгоджується!

Дата проведення Саміту: 1 лютого 2024

Місце проведення: м. Київ, Mercure Congress Centre (локація з укриттям)

Для тих, хто не матиме змоги бути офлайн у Києві, доступна можливість онлайн-участі.  

Придбати квитки 

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье