Тренінг-практикум «Ріелтор PRO» та «Ріелторські поєдинки» у м.Хмельницький Назад

Тренінг-практикум «Ріелтор PRO» та «Ріелторські поєдинки» у м.Хмельницький На правах рекламы

29-30 жовтня при підтримці DOM.RIA у м.Хмельницький відбудеться тренінг по переговорам та «Ріелторські поєдинки», де кожен бажаючий може підвищити свої комунікативні навички.

Захід запропонує учасникам високу концентрацію дієвих інструментів та переговорних прийомів, які можна використовувати в практиці вже наступного дня.

Ведучий заходу, тренер та арбітр - Дмитро Ляховецький - сертифікований бізнес-тренер, дипломований психолог, що спеціалізується на тренінгах-практикумах по переговорах.

Місце проведення: м.Хмельницький. вул.Кам'янецька, 21 конференц-зал БЦ «Либідь-плаза», 5-й поверх. Номер для довідок: (098) 64 131 50

Тренінг-практикум «Ріелтор PRO»

Тренінг призначений: для топ-менеджерів агентств нерухомості, керівників підрозділів агентств нерухомості, для ріелторів, маркетологів, юристів, також для всіх тих, хто кому за родом діяльності необхідно виступати на нарадах, конференціях та інших заходах, проводити ділові презентації для колег, партнерів і клієнтів, вирішувати конфліктні ситуації.

Мета тренінгу: сформувати в учасників навички проведення ефективних презентацій себе, продукту / послуги, агентства нерухомості, розвинути поведінкову гнучкість у професійній комунікації в роботі з запереченнями, сформувати навик рішення переговорних, конфліктних ситуацій.

Методи роботи в тренінгу-практикумі: інтенсивне навчання, засноване на досвіді, що передбачає індивідуальний підхід до кожного учасника. Включає міні-лекції, вправи, групові обговорення, моделювання ситуацій. Кожен учасник отримує набір методичних матеріалів

«Ріелторські поєдинки»

Ріелторські бої - це унікальна технологія, створена Володимиром Тарасовим, спрямована на розвиток переговорних навичок, розуміння ситуації, правильної оцінки індивідуальних якостей співрозмовника, прийняття стратегічно важливих  рішень, які допомагають домогтися потрібного результату. Оволодіти цією методикою - означає стати переможцем в відстоюванні своїх інтересів і досягнення цілей.

Наш захід - це інтелектуальна гра. Ріелторські поєдинки - ефективний і практичний «переговорний тренажер».

Що Ви отримуєте в результаті?

  • Навички управління та переговорів.
  • Збереження відносин.
  • Економію часу на переговори.
  • Економію сил і емоцій.
  • Підвищення ефективності.
  • Своєчасний зворотний зв'язок 

Захід проходить в інтерактивному форматі. 99% - практика!

Реєстрація 

 

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье