Статус будівництва ЖК Great у жовтні 2023 року Назад

Статус будівництва ЖК Great у жовтні 2023 року

Подробиці у новині

У житловому комплексі Great, який зводиться IB Alliance в Дарницькому районі Києва, продовжуються будівельні роботи. Тут зводять тринадцять 26-поверхових житлових будинків з панорамними вікнами із торговим комплексом, дитячим садочком, початковою школою і офісним центром на території.

Вже 6-й будинок ЖК Great отримав сертифікат про введення в експлуатацію.

Станом на жовтень місяць в 7 будинку влаштовують моноліт на рівні 4-5 поверхів. У 8 монолітний каркас вже на рівні 7-8 поверхів. В 9 будинку закінчують монтувати ліфти, влаштовують вхідні двері. Внутрішні комунікації – опалення, електро, водопостачання готові на 45%.

В 10 будинку на 95% виконана цегляна кладка, наполовину влаштовані склопакети. Дахові роботи виконані на 80%, фасадні роботи готові на 35%. В 11 будинку закінчили влаштовувати склопакети. Дах готовий на 85%, на 35% готові фасади.

В 12 будинку теж повністю влаштовані склопакети, дахові роботи виконані на 92%. На 95% готова стяжка, фасадні роботи майже фіналізовані. Розпочали встановлювати вхідні двері, оздоблювати місця загального користування. Ліфти змонтовані на 15%. В 13 будинку повністю влаштували склопакети. Закінчують дах. 

Стяжка виконана на 95%. Фасад майже закінчили. Внутрішні комунікації готові майже наполовину.

Оздоблення території всього комплексу готово наполовину.

Для отримання інформації про житловий комплекс ви можете скористуватися зручним ботом-помічником в Telegram за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з каналу в Telegram за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье