Статус будівництва ЖК Great у грудні 2023 року Назад

Статус будівництва ЖК Great у грудні 2023 року

Подробиці у новині

У житловому комплексі Great, який зводиться IB Alliance в Дарницькому районі Києва, продовжуються будівельні роботи. Тут зводять тринадцять 26-поверхових житлових будинків з панорамними вікнами із торговим комплексом, дитячим садочком, початковою школою і офісним центром на території.

Вже 6-й будинок ЖК Great отримав сертифікат про введення в експлуатацію. А ще почались продажі квартир у 8 будинку!  

В 7 будинку монолітний каркас готовий майже на половину. Сходові марші виконали на 20%. У 8 будинку монолітний каркас готовий на 60%. Сходові марші – на 35%, цегляна кладка на 25%. В 9 будинку на 60% змонтували ліфти. Вхідні двері влаштовані на 20%. В 10 будинку на 97% виконана цегляна кладка. На 70% влаштовані склопакети. Дахові роботи виконані на 80%. Фасадні роботи виконані на 35%. В 11 будинку дах готовий на 85%. На 35% – готові фасади. 

В 12 будинку дахові роботи виконані на 95%. На 98% готова стяжка. Фасадні роботи майже фіналізовані. Продовжують встановлювати вхідні двері та оздоблювати МЗК. Ліфти змонтовані на 15%. В 13 будинку закінчують влаштовувати дах. Стяжка виконана на 98%. Фасад майже закінчили. Оздоблення території всього комплексу готово наполовину. 

Житловий комплекс Great – це комфортне життя на відстані дев’яноста метрів від Дніпра, в «партері» Лівого берегу.

Для отримання інформації про житловий комплекс ви можете скористуватися зручним ботом-помічником в Telegram за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з каналу в Telegram за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье