Старт продажу квартир у новому ЖК «Lypynsky» від компанії «НоваБудова» Назад

Старт продажу квартир у новому ЖК «Lypynsky» від компанії «НоваБудова»

Подробиці у новині

Львів, зустрічай інновації бізнес-класу в поєднанні із затишком старого міста!

Компанія «НоваБудова» оголошує про початок продажу квартир у новому житловому комплексі «Lypynsky», який розташовано на однойменній вулиці в центральній частині Львова!

І саме на старті продажу вас очікує найширший вибір планувань і найкращі ціни. Для придбання доступні квартири в першому будинку.

  • 1-кімн – від 36,5 м² до 47,3 м²;
  • 2-кімн – від 59,9 м² до 79,1 м²;
  • 3-кімн – від 91,7 м² до 109,7 м².

Інвестуйте на старті! На квартири діє розтермінування з першим внеском від 50%.

Загалом комплекс складатиметься з двох будинків. Висота секцій – від 7 до 9 поверхів. Житловий комплекс буде зведено за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни будинку – керамічний блок товщиною 250 мм.

Повністю завершити проєкт заплановано до кінця IV кварталу 2026 року.

Переваги ЖК «Lypynsky»

Житловий комплекс бізнес-класу «Lypynsky» – це світ за вашим бажанням. Він задовольнить потреби навіть найвибагливіших клієнтів, пропонуючи все необхідне для комфортного життя та відпочинку в серці Львова.

  • Близькість до центру. Комплекс розташовано на вулиці Липинського, усього в 10 хвилинах від Оперного театру, Львівської ратуші та площі Ринок.
  • Розвинена інфраструктура. У пішій доступності (5-10 хвилин) розташовані ТЦ «FORUM», супермаркети «Ашан» і «Сільпо», кілька шкіл і дитсадків, басейн СКА, медична клініка «Веселка», медична лабораторія, «МакДональдз» й інші заклади харчування тощо.
  • Комфортні квартири. Кожна квартира матиме сучасне планування з просторими терасами й балконами, індивідуальне опалення й додаткову шумоізоляцію для підлоги. А вікна матимуть алюмінієвий профіль.
  • Продумане і якісне будівництво. У комплексі будуть дизайнерські холи, власна комерція на першому поверсі, підземний паркінг, гостьовий паркінг із зарядною станцією для електромобілів та три сучасні укриття. А до підземного паркінгу можна буде спуститися напряму ліфтом, не виходячи з будинку.
  • Місце для відпочинку. Насолоджуйтесь краєвидами міста з тераси, розміщеної на даху. Ця тераса стане улюбленим місцем для мешканців комплексу. Звідси відкриватиметься прекрасний вид на Високий Замок та місто. А зона барбекю, розміщена тут, стане неодмінним атрибутом відпочинку всіх жителів.
  • Безпека. Як і в усіх наших ЖК, тут передбачено цілодобову охорону й відеоспостереження. Також у комплексі, як було вже згадано, розмістять одразу три сучасні зони укриття із санвузлами й кімнатами для речей. А ще ЖК буде обладнано генератором, щоб забезпечити резервне живлення в разі вимкнення електрики.
  • Піклування про найменших. На території ЖК буде власний дошкільний дитячий заклад, місце для візочків у кожній секції, а також дитячий майданчик.

Дізнатися про інші переваги й ознайомитися із житловим комплексом ближче ви можете у відділі продажу ЖК «Lypynsky» за адресою: м. Львів, просп. Чорновола, 77, офіс 167 (3 поверх)

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье