Старт продажів нового будинку №27 в «Русанівській Гавані» Назад

Старт продажів нового будинку №27 в «Русанівській Гавані»

Детальніше у новині

«Ковальська» має гарні новини для тих, хто чекав на нову чергу в «Русанівській Гавані».

Розпочато продаж квартир у будинку №27, який розташований на першій береговій лінії Дніпра та має 80% видових квартир на Дніпро і правобережжя Києва.

Будинок складається з двох секцій по 26 поверхів, які ділять спільний двір на стилобаті з ландшафтним дизайном і зонами для відпочинку. Тут майбутні мешканці зможуть проводити свій вільний час у колі друзів і рідних.

Зі стилобату передбачений приватний вихід на облаштоване узбережжя Русанівської протоки. Така близькість до Дніпра буде особливою перевагою для любителів активного відпочинку на воді. Зайняття SUP-серфінгом, каякінгом чи просто рибалка на спінінг стане постійною можливістю відчувати стихію та єдність з природою біля вашої домівки.

При ознайомленні з новою чергою потенційні покупці мають змогу особисто пересвідчитись у перевагах та особливостях проживання в «Русанівській Гавані» на прикладі вже побудованих і заселених будинків з внутрішньою інфраструктурою. Це дозволяє реально оцінити комфорт і якість життя в комплексі.

Станом на 15 січня 2024 року збудована каркасна частина будинку на рівні 6 поверху секції А та 4 поверху секції Б. Завершення будівельних робіт на будинку №27 заплановано на 2 квартал 2026 року.

Перші покупці можуть скористатись акційними умовами розтермінування на 36 місяців або знижкою до 7% при 100% оплаті.
Щоб докладніше дізнатися про планування квартир та умови придбання, телефонуйте або завітайте до офісу продажів на вул. Микільсько-Слобідській, 8.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье