Спецпропозиція для ЗСУ в ЖК Щасливий у Дніпрі Назад

Спецпропозиція для ЗСУ в ЖК Щасливий у Дніпрі

Деталі у новині

Кожен ваш день на службі – це подвиг, кожен ваш крок – це захист наших цінностей і нашої свободи. Будівельна компанія Артпроектбуд  вдячна вам за вашу відданість Україні, за те, що ви не здаєтеся і продовжуєте боротися за нашу незалежність. 

А також дарує спеціальні прозиції на купівлю житла:

  • -10% на кожен м²
  • ціни на квартири від 800$/м²
  • розтермінування БЕЗ ПЕРЕПЛАТ
  • держпрограми єОселя та єВідновлення

Щасливий у Дніпрі — житловий комплекс комфорт-класу у Шевченківському районі Дніпра. Для зручності мешканців проєктом комплексу передбачені комерційні площі під різні послуги, що дозволить отримувати практично всі послуги в кроковій доступності та розвивати власний бізнес «не виходячи з дому».
Внутрішня територія вирішена у концепції «двір без авто», облаштовані місця для прогулянок дорослих та ігор дітей. Автопроїзди та пішохідні доріжки вимощені бруківкою. Також забудовник бере на себе висадку дерев, облаштування газонів та освітлення території. Для мешканців з автомобілями передбачені гаражі закритого типу, відкриті стоянки із зовнішнього боку комплексу та підземний паркінг на 298 машиномісць. Територія комплексу та паркінг знаходяться під цілодобовою охороною, а у громадських місцях встановлені камери відеоспостереження.

З повагою та вдячністю,
ЖК Щасливий у Дніпрі.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье