Розпочався набір у Школу ріелтора VALION Назад

Розпочався набір у Школу ріелтора VALION

Відкрито останній у цьому році набір у Школу ріелтора VALION. Встигніть зареєструватися.

5 грудня стартує останній у цьому році потік Школи ріелтора VALION, який проходитиме за підтримки DOM.RIA. 

Навчання у школі триватиме 5 днів, з 5 до 9 грудня, та проходитиме у Києві. За тиждень ви зможете опанувати основи ріелторської діяльності та дізнатись все про техніку продажів, містобудування, стратегії та принципи переговорів, роботу з продавцем і покупцем, home staging, маркетинг тощо. Ці знання дозволять ефективно стартувати на ринку нерухомості та отримати престижну роботу. 

У межах  партнерства DOM.RIA проведе лекції про типи клієнтів і особливості комунікації з кожним, а також навчить ефективно використовувати інструменти ріелтора.

«Випускники школи — майбутнє ріелторської професії, з якими DOM.RIA завжди готовий ділитись власними цінностями та формувати перевірений ринок нерухомості», — говорить Катерина Сапожнікова, лекторка DOM.RIA.

Записатися на навчання можна на сайті або за номерами: (068) 567 74 74, (099) 616 08 83. Вартість навчання становить 3 000 грн за умови оплати до 21 листопада. Після закінчення навчання учасники отримають сертифікати.

Для довідки:

Школа існує з 2007 року, з моменту заснування агентства нерухомості VALION. З 2017 року VALION почав навчати новачків з усієї України. Щороку школа випускає близько 200 фахівців з нерухомості.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье