РЕВОЛЮЦІЯ НА РИНКУ ONLINE-ОСВІТИ В УКРАЇНІ від наших партнерів з INTEGRA school Назад

РЕВОЛЮЦІЯ НА РИНКУ ONLINE-ОСВІТИ В УКРАЇНІ від наших партнерів з INTEGRA school На правах рекламы

9 жовтня при підтримці DOM.RIA відбудеться Форум нерухомості, де спікери розкажуть все про маркетинг та продажі в найдорожчій сфері на ринку.

На форумі ви зможете послухати:

  • Ірина Шеремета - Product-manager DOM.RIA Новобудови. 10 років досвід роботи в сфері продуктового менеджменту та діджитал -маркетингу. Більше 8 років працює з ринком первинної нерухомості України. Створює та розвиває продукт для 700+ забудовників України.
  • Георгія Курбанова — СЕО SVITSOFT. Серед клієнтів: КИЇВМІСЬКБУД, РІЕЛ, BUDCAPITAL, PERFECT GROUP, ЛІКО-ХОЛДИНГ, ГАЛЖИТЛОБУД, GENESIS, STANDART DEVELOPMENT ТА ІНШІ.
  • Валентин Яроменко — CEO консалтингової SalesTech компанії «White Sales». Кейси: РІЕЛ, МАУ, Riviera Village, Kooperativ та багато інших.
  • Тамріко Кебурія — бренд-лідерка Fеdoriv Agency. Працювала з RIVIERA VILLAGE, WOG. (ВСЮДИ, ДЕ ЛЮДИ), 2085, ZEVIA, ЧУДО-ЧАДО.

Решта спікерів будуть відомі ближче до події, але вже зараз організатори заявляють, що це буде найпродуктивніший день для тих, хто готовий розвивати свій бізнес у digital.

Також буде створений Telegram-чат, де будуть всі учасники та деякі спікери, тому шалений нетворкінг вам забезпечний. Серед учасників чату: забудовники, рієлтори, маркетологи, СЕО, генеральні менеджери та засновники будівельних корпорацій.

Спеціально для нас організатори підготували промокод на апгрейт квитка DOMRIA2021. Купуйте квиток Business за ціною Standard, або квиток Gold за ціною Business

Квитки доступні на сайті. Встигніть зареєструватись. 

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье