Програма єОселя: тепер квартири в іпотеку можна купити і в будинку «31» Назад

Програма єОселя: тепер квартири в іпотеку можна купити і в будинку «31»

Подробиці у новині
Команда «Ковальської» повідомляє, що в будинку «31» тепер є можливість оформити іпотеку єОселя на купівлю квартири!

Умови кредитування за програмою єОселя для населення:
 
відсоткова ставка — 3% або 7%;
максимальний строк кредиту — 20 років (на дату погашення іпотеки учаснику програми не має бути понад 70 років);
мінімальний початковий внесок — 20%.
 
Відсоткова ставка під 3% річних доступна окремим категоріям покупців. Серед них — військовослужбовці за контрактом, медики, педагоги й науковці.
 
Для інших категорій покупців відсоткова ставка становить 7%. Взяти кредит єОселя з таким відсотком можуть як окремі пільгові категорії, так і звичайні громадяни України, які не мають власної житлової нерухомості або володіють менше ніж 52,5 м² для сім’ї з однієї особи та додатково 21 м² на кожного наступного члена сім’ї (за винятком житла на тимчасово окупованих територіях).
 
Які квартири можна купити в іпотеку за програмою єОселя в будинку «31»?
Будинок «31» має дві секції на 9 і 16 поверхів. Купити житло за державною програмою кредитування єОселя можна в першій, 16-поверховій, секції. На вибір покупців — квартири з 1, 2 та 3 кімнатами. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто, озеро та парк. Кожне помешкання має відкриті балкони та високі показники інсоляції. Квартири продаються без ремонту, тож покупці мають можливість втілити в життя власні дизайнерські ідеї.
 
Дізнайтеся більше про умови купівлі житла в будинку «31» за програмою єОселя можна за телефоном або під час консультації в офісі «Ковальської» за адресою м. Київ, вул. Панаса Мирного, 4.
 
Не зволікайте з купівлею нерухомості, адже в інших житлових комплексах «Ковальської» всі квартири під єОселю вже продано!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье