Огляд котеджу преміум-класу в КМ Inwood від BudCapital Назад

Огляд котеджу преміум-класу в КМ Inwood від BudCapital

Подробиці у новині

Inwood — це 27 сучасних котеджів площею від 296 м², які розташовані на площі понад 4 гектари у котеджному містечку преміум класу серед соснового лісу в селі Козин, в історичній місцевості Конча-Заспа в передмісті Києва.

Тут передбачений відкритий басейн, літня зона для коктейлів, зона для вогнища та відпочинку і навіть зимова гірка.

Розглянемо один із котеджів площею у майже 315 м Заходимо й одразу потрапляємо до тамбура, тут відразу розташована гардеробна. При вході знаходиться пральня площею 6,68 м². Далі йде великий хол на 21,7 м², в якому розташовані сходи на другий поверх. Також на першому поверсі є великий гостьовий санвузол, який трохи менше ніж 7 м², та гостьова спальня на сімнадцять з половиною квадратів. Спальня має велике вікно і власний санвузол. З холу проходимо до вітальні площею 48,3 м². Поруч із вітальнею розташовується кухня площею 11,83 м². З кухні вихід на велику терасу площею 32,33 м². Кожна тераса огороджена надійним триплексним склом і відкриває неперевершений вид. Піднявшись на другий поверх, зі сходів ми потрапляємо у просторий хол площею 15 м².

Нагадуємо, що у котеджному містечку діють акції та розтермінування.

На другому поверсі розташована спальня площею 30 квадратних метрів із величезним панорамним вікном. Крім великої спальні тут є найбільший у будинку санвузол, площею 15,2 м², а також велика гардеробна на 17,2 м². Також на другому поверсі розташована ще одна спальня площею 21,61 м² Вона теж із великим панорамним вікном, власним санвузлом – 4,85 м² і гардеробною – 4,93 м². Третя спальня, яка розташована на другому поверсі має площу, трохи більше ніж 18 м². Вона теж із власним санвузлом.

Окрім спалень на другому поверсі розташована одна з родзинок цього дому – величезна відкрита тераса площею 66 м², з якої відкривається неперевершений вид на сосновий ліс і на красу котеджного містечка. 

Ще в будинку розташована власна котельня, площею 7,42 м², де також можна зберігати господарські речі.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье