Нова нагорода ЖК Aria Назад

Нова нагорода ЖК Aria

Деталі у новині

Будівельна компанія Geos повідомила чудову новину стосовно житлового комплексу ARIA: 05.11.2023 на конкурсі "Людина року" будівельна компанія GEOS отримала нагороду в номінації "Житловий комплекс року".

Aria — флагманський проєкт компанії Geos. Архітектори проєкту прагнули створити композицію відповідно до сучасних тенденцій в архітектурі — з бетону, металу та скла. Завдяки плавним формам фасадів, змінній поверховості та розташуванню, з різних точок огляду буде змінюватиметься зовнішній вигляд будівлі.

Розташований комплекс у самому серці столиці в Печерському районі на бульварі Миколи Міхновського. ЖК Aria буде із закритою територією від автомобілей та сторонніх людей.

Особливості ЖК Aria:
● у комплексу будуть велопарковки та зарядки для електрокарів;
● спеціальні комори — приміщення для зберігання сезонних та побутових речей майбутніх мешканців;
● планування з дворівневими квартирами, відкритими терасами та
панорамними вікнами з краєвидами міста;
● комерційні площі з лицьового боку перших поверхів комплексу для зручності мешканців. Зокрема, у ЖК заплановано відкриття чисельних магазинів, спортивної зали, аптеки тощо.

GEOS будує майбутнє разом з Україною, яка сьогодні вибудовує та відвойовує свою незалежність завдяки нашим Збройним Силам України. Забудовник залишається у своїй країні, продовжує працювати, давати роботу співробітникам та платити податки у бюджет країни, бо вірить у Перемогу України.

GEOS – будівельна компанія, яка з 2004 року реалізує проекти в Україні, з 2015 року в Угорщині та з 2018 — в Іспанії.

Понад 18 років компанія успішно втілювала у життя проєкти у сферах житлового, комерційного та промислового будівництва.

Зокрема, GEOS побудувала сучасні житлові комплекси: Alter Ego, Auroom, Nobel Home, Cardinal, Richmond, ADAMANT, Gloria Park, Chelsea, Bon Apart, Melody Park та інші. Сьогодні ж будують Family&Friends, SENAT і не тільки.

Також наразі будується статусний ЖК SENAT, в якому передбачаються 3 черги — ЖК бізнес-класу для поцінувачів комфорту і затишку в найекологічнішому Голосіївському районі міста. Його часто називають «легенями столиці». Адже майже 60% локації займає Голосіївський національний парк, що має площу 141 га та є найбільшим міським парком в Європі.

Ще один проєкт – ЖК Family&Friends. У комплексі передбачено все, що необхідно мешканцям великого міста – ефективно розпланована площа, сучасні інженерні системи, утеплений фасад, безпечна територія двору, в якому юному поколінню завжди буде чим зайнятися на обладнаних спортивних і дитячих майданчиках.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье