Найпопулярніші питання липня про програму єОселя Назад

Найпопулярніші питання липня про програму єОселя

Подробиці у новині

Програма єОселя викликає безліч запитань у тих, хто хоче скористатися її перевагами. І це не дивно, адже можливість придбати власне житло на вигідних умовах не може не приваблювати. Форуми переповнені обговореннями, і ми вирішили зібрати найпоширеніші питання та знайти на них відповіді.

  1. Як відбувається поділ майна під час розлучення?

Якщо ви розлучаєтеся і ваше майно куплене за програмою єОселя, то майно не ділиться, поки кредит не буде повністю погашено. В подальшому, після погашення кредиту, для продажу нерухомості буде потрібна обов'язкова згода одного з колишнього з подружжя.

  1. Чи можна придбати нерухомість старше 10 років поза обласним центром?

Якщо ви плануєте придбати будинок, якому понад 10 років за програмою єОселя і він знаходиться не в обласному центрі, а в містечку, це можливо. Вимога десяти років стосується лише обласних центрів.

  1. Чи правда, що фінансування по програмі єОселя припиняється?

На даний момент інформація про припинення фінансування по програмі єОселя в Ощадбанку є неправдивою. Можуть бути тимчасові затримки з фінансуванням, але панікувати не варто.

  1. Чи можна змінити тип нерухомості після подачі заявки?

Якщо ви обрали таунхаус при подачі заявки в єОселя, але хочете взяти квартиру на вторинному ринку, це можливо. Заявка в Дії містить лише попередню інформацію. Всі деталі будуть узгоджені у відділенні банку.

  1. Який має бути стаж роботи для подачі документів?

Для подачі документів на єОселя необхідний стаж роботи: - Від 6 місяців для IT спеціалістів. - Від 12 місяців для ФОП. - Для найманих працівників потрібна довідка за останні 6 місяців.

  1. Як вибрати банк для вторинного ринку?

Ви можете обрати банк з тих, які прислали пропозицію в Дії. Рекомендується звертати увагу на умови, зокрема на розмір першого внеску. Найбільше коштів отримують Ощадбанк, Приватбанк та Укргазбанк.

  1. Чи є обмеження по року побудови для вторинного ринку?

Якщо документи оформлені під 7% річних, нерухомість повинна бути побудована не більше трьох років тому. Якщо під 3% (для пільгових категорій), то до десяти років для Києва.

  1. Якщо вигідніше придбати первинну нерухомість, то як її вибрати?

Якщо ви розглядаєте купівлю первинної нерухомості, спочатку зверніться до забудовника. Вони підкажуть, з якими банками співпрацюють, і до кого краще звертатися для подачі заявки в Дії.

Компанія blago є лідером з продажу квартир за програмою єОселя в Івано-Франківській області. Зараз кожен має можливість придбати квартиру в одному з шести житлових комплексів компанії: «Family Plaza», «Comfort Park», «Паркова Алея», «Manhattan UP», «Manhattan» та «IQ House».

Звертайтеся за телефоном і менеджери з радістю допоможуть підібрати омріяну квартиру та допоможуть вам подати заявку на участь у програмі.

Програма єОселя – це унікальна можливість для кожного українця стати власником сучасного та комфортного житла. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. Придбайте своє житло мрії з програмою єОселя та назавжди забудьте про орендні платежі назавжди!

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье