Manhattan UP отримав акредитацію по єОселя Назад

Manhattan UP отримав акредитацію по єОселя

Подробиці у новині

Тепер учасники програми єОселя можуть обирати квартиру в ще одному комплексі від blago. Це засвідчує меморандум про акредитацію, який ми підписали з «Державним Ощадним банком України».

Новий комплекс, який поповнив список акредитованих ЖК на етапі будівництва – це масштабний та сучасний район Manhattan UP, розташований на перетині вулиць Левицького та Набережна. Він стане ідеальним простором в Івано-Франківську для раціонального та комфортного життя. Крім нього є ще декілька унікальних комплексів від blago, які можна обирати за програмою єОселя: Family Plaza (вул. Пелеша, поблизу парку Воїнів-визволителів), Comfort Park (на перетині вулиць Целевича та Хіміків), Паркова Алея (вул. Незалежності-Тисменицька).

Зазначимо, що blago – це перша і єдина в Івано-Франківській області компанія, яка має акредитацію від Ощадбанку на участь у програмі єОселя та може пропонувати на кредитування обʼєкти у новозбудованих комплексах.

Про результати програми єОселя, яка діє з жовтня 2022 року, говорить березнева аналітика Укрфінжитла.

Дані показують, що 40% реальних заявників отримують кредит. З них понад 20 тис. обрали пропозицію від банка-партнера і понад 8 тис. придбали житло у різних регіонах нашої країни. Івано-Франківська область входить у десятку областей за кількістю виданих кредитів по єОселя.

Також важливо, що на сьогодні програма єОселя вважається найвигіднішим довгостроковим кредитом на житло. Участь у програмі можуть брати не лише пільгові категорії, такі як медики, військовослужбовці, педагоги та науковці, але й інші громадяни України.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье