Квартири в Крюківщині – турбота про майбутнє Назад

Квартири в Крюківщині – турбота про майбутнє На правах рекламы

В близькому передмісті Києва, лише за півтора кілометра від міської межі розташований затишний та комфортабельний житловий комплекс «АГАМ».

Тут можна відпочити від метушні великого міста, гідно прийняти гостей у великій зручній квартирі, насолодитись усіма перевагами найближчого передмістя. Доїхати від «Теремків» до центру Києва значно швидше, ніж з лівого берега, враховуючи завантаження київських мостів. А від ЖК «АГАМ» добиратися до «Теремків», «Святошина» чи «Виставкового центру» можна в найкоротший час по якісній та не завантаженій дорозі.

Значна перевага житла в Київський області – це ціни на житло. Формально комплекс «AGAM» поза межами столиці, територіально відносячись до селища Крюківщина. Завдяки зручній транспортній розв’язці та громадському транспорту до найближчої станції метро «Теремки» можна доїхати за лічені хвилини. Транспортна зупинка розташована поряд з житловим комплексом. Маршрути пролягають до багатьох станцій метрополітену.

Квартира в Крюківщині – це вигідний вклад в майбутнє. Найближчим часом Київ буде розширювати межі й мешканці комплексу стануть киянами, маючи переваги життя на свіжому повітрі, в екологічно чистому районі.

Інфраструктура комплексу

Житловий комплекс «АГАМ» передбачає будівництво чотирьох десятиповерхових будинків, які оточать по периметру затишний внутрішній двір. Територія комплексу буде цілодобово охоронятися й освітлюватися в темний час.

ЖК АГАМ

На перших поверхах будівель розташуються заклади громадського користування: магазини, аптека, спортивний клуб, кафе, відділення банку. Територія озеленюється та упорядковується. У дворі розташується дитячий ігровий майданчик, спортивна площадка, зона відпочинку. Мешканці КМ «АГАМ» зможуть користуватися паркінгом на триста двадцять авто, також буде діяти гостьова автостоянка.

Переваги житлового комплексу «AGAM»

Не усім людям подобається жити в столиці. Так, велике місто має певні переваги: тут кращі умови для розвитку бізнесу, більшість вищих навчальних закладі та елітні школи, легше знайти престижну роботу, чимало можливостей для розваг та відпочинку. Але у мегаполісі постійні пробки на дорогах, загазоване повітря, скупчення людей. Також у столиці вищі ціна на комуналку, товари та послуги. А передмістя порадує приємними цінами не нерухомість й товари, при цьому мешканцям ЖК «АГАМ» доїхати до столиці можна за кілька хвилин.

Поруч з житловим комплексом «AGAM» розташована школа, дитячий садок буде збудований на території комплексу найближчим часом. Поруч будівельний гіпермаркет «Епіцентр», продовольчі супермаркети «Novus» та «Фора». Зовсім поруч проходить Велика Кільцева дорога. Для особистого транспорту зроблена зручна розв’язка. Внутрішня інфраструктура комплексу також сучасна, модернізована та максимально зручна для мешканців.

Квартири у новобудові «АГАМ»

Хоча ціна на квартири у передмісті значно нижчі, ніж у столиці, але якістю вони не поступаються. Забудовники використовують новітні технології. Опорні стіни побудовані з цегли, утепленні будинки надійними й екологічно безпечними матеріалами. Панорамні вікна мають сучасні потрійні склопакети, лоджії засклені. Планування квартир, що будуються можна замовити на власні потреби та смаки. Сучасні квартири мають автономний обігрів житла. Під’їзди об лаштовані безшумними ліфтами, для людей з обмеженими можливостями передбачені пандуси. Двері квартир та під’їздів металеві, протипожежні.

Житло можна придбати одним платежем або у розстрочку. Для покупців пропонуються вигідні умови. Не варто зволікати з придбанням квартири. Поки є можливість, можна вибрати поверх, вигляд з вікна. На сайті забудовника можна дізнатися про умови, а за наявності бажання побачити на власні очі будівництво, менеджери компанії проведуть екскурсію та консультацію.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье