Квартири поруч з Дніпром — акція в ЖК Great Назад

Квартири поруч з Дніпром — акція в ЖК Great

Подробиці в новині.

У житловому комплексі Great діють знижки до 10% на квартири при 100% оплаті*.

Акція діє з 1.12.2022 до 28.02.2023

ЖК Great — проект формату «місто в місті» від забудовників РІЕЛ та IB Alliance. Тут все потрібне всередині: торговий і офісний комплекси, магазини та кафе на перших поверхах, два дитсадка та початкова школа, міні-стадіон і паркова зона з ландшафтним дизайном та численними зонами відпочинку. А неймовірну панораму на Дніпро, до якого лише 90 метрів, ніколи не закриють інші новобудови.

В комплексі передбачено все для комфортного та першокласного життя. Автономне опалення, ліфти у підземний паркінг для вашої зручності, велодоріжки, мебльовані вхідні групи з дизайнерським оздобленням та консьєрж-сервісом, система контролю доступу та цілодобова охорона.

Місце розташування житлового комплексу можна сміливо назвати «партером» Лівого берегу — 1,3 км до ТРЦ River Mall та 500 м до супермаркета NOVUS, сучасна транспортна розв'язка, парки та пляжі у пішій доступності.

З актуальним ходом будівництва ви можете ознайомитись за посиланням.

Для отримання інформації про житловий комплекс ви можете скористуватися зручним ботом-помічником в Telegram за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з Telegram-каналу за посиланням.

*Забудовник має право вносити зміни у вищевказану акцію без попередження.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье