Клубне містечко 12  —  зданий в експлуатацію Назад

Клубне містечко 12 — зданий в експлуатацію

Найстильніший комплекс Франківська

26 березня 2023 року став особливим днем для власників квартир комплексу Клубне містечко 12, адже вони отримали ключі від своїх домівок. З цієї нагоди будівельна компанія ВАМБУД влаштувала для майбутніх мешканців урочисте свято на території містечка. На гостей чекали солодкий стіл, розважальна програма для дітей, фотозона з моментальним друком фото, а також розіграш призів, серед яких: робот-пилосос, електрогриль та інші подарунки.

Клубне містечко 12 — особливий проєкт, у якому враховані найбільші очікування майбутніх мешканців. Він знаходиться у центральній частині міста, всього в 12 хвилинах ходьби до центру. Головною особливістю є мала поверховість — декілька чотириповерхових будинків, та один шестиповерховий, кожен з яких обладнаний швидкісними безшумними ліфтами. Фасади будівель оздоблені клінкерною плиткою, яка не лише надає їм стильного вигляду, але й відрізняється своєю якістю та довговічністю.

Територія містечка виглядає, як витвір мистецтва. Що важливо — це двори без автівок. Для них передбачений окремостоячий багаторівневий паркінг, який до речі, є першим і єдиним в Івано-Франківську. Стильний ландшафт, відпочинкові зони, сучасні дитячі майданчики для дітей різного віку, загороджене футбольне поле — все це є на території комплексу. Також для мешканців передбачений експлуатований дах, а власники квартир на перших поверхах мають невеличкі земельні ділянки. Не дивлячись на непростий час для будівництва, комплекс зданий в експлуатацію в терміни, а це 274 квартири. На разі у Клубному містечку 12 залишилось близько 20 вільних квартир. Тому поспішайте зарезервувати свою і стати щасливим власником квартири у найстильнішому комплексі міста.

Телефонуйте у відділ продажу для індивідуальної консультації.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье