Хід будівництва ЖК «Варшавський мікрорайон» від «Креатор-Буд» у квітні 2024 Назад

Хід будівництва ЖК «Варшавський мікрорайон» від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Подробиці у новині

Житловий комплекс «Варшавський мікрорайон, 7 черга» та «Варшавський мікрорайон, 8 черга» — один з найцікавіших і наймасштабніших будівельних проектів у Тернополі. Знаходиться він поруч парку Національного відродження на Підволочиському шоссе біля Збаразького кільця.

Станом на квітень 2024 року, у перших 5 будинках уже живуть сім’ї. Шостий будинок збудований і готується до введення в експлуатацію. У сьомому будинку мурують зовнішні та внутрішні стіни на 14-му поверсі. Монолітний каркас та сходові марші готові повністю, покрівельні роботи роботи виконані на 85%. Готовність зовнішніх та внутрішніх стін 88%.

У 8-му будинку готують плиту перекриття над 12-м поверхом. Монолітний каркас зведено на 70%. Сходові марші готові на 73%.

У «Варшавському мікрорайоні» продуманий європейський підхід до комфорту життя. Батьки обов’язково оцінять власний дитячий садок. На території передбачені спортивний комплекс з фітнес-центром, торгово-розважальний та медичний центри.

Для дітей у новому мікрорайоні є сучасні дитячі майданчики із безпечним м'яким покриттям. Для мешканців мікрорайону облаштований майданчик з тренажерами для занять спортом. В комплексі передбачені наземний паркінг та вбудовані гаражі. Надземний міст з ліфтами сполучає «Варшавський мікрорайон» з парком «Національного відродження» та житловим мікрорайоном Східний. До центру міста 10 хвилин автівкою.

Детальну інформацію щодо придбання квартир у «Варшавському мікрорайоні» дізнавайтесь у менеджерів відділу продажу, що працює у Тернополі за адресою: Підволочиське шосе, 5.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье