Хід будівництва ЖК Manhattan від «Креатор-Буд» у березні 2024 Назад

Хід будівництва ЖК Manhattan від «Креатор-Буд» у березні 2024

Подробиці у новині

Житловий комплекс комфорт класу Manhattan розташований на бул. Куліша, 1 у центрі мікрорайону «Аляска». Поруч торговий комплекс «Площа Ринок», духовний центр, 4 школи, декілька садочків, торгові та розважальні заклади, чудове транспортне сполучення з усіма мікрорайонами міста.

Станом на березень 2024 року у комплексі повністю готові сходові марші, зовнішні та внутрішні стіни. Вікна встановлені на 95%, внутрішні мережі та фасади готові на 90%. Завершуються роботи з влаштування покрівлі, готовність 95%.

ЖК Manhattan матиме підземний паркінг з ліфтом, комерційні приміщення на першому поверсі. Сучасний майданчик для відпочинку дітей та дорослих. Зовнішньо будинок ефективно утеплений та має індивідуальне опалення.

Придбати житло у комплексі Manhattan можна скориставшись державною програмою єОселя. Умови придбання дізнавайтесь у менеджерів відділу продажу квартир, що у Тернополі за адресою Листопадова, 1.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье