Хід будівництва ЖК «Домініканський» від «Креатор-Буд» у квітні 2024 Назад

Хід будівництва ЖК «Домініканський» від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Подробиці у новині

ЖК «Домініканський» – це сучасна і функціональна архітектура, енергоефективні інженерні рішення, безпечна та закрита прибудинкова територія, повноцінна сервісна інфраструктура. ЖК «Домініканський» вирізняється надзвичайно вдалою локацією, розташовується у Тернополі на вулиці Юліана Опільського.Станом на квітень 2024 року монолітний каркас будинку зведено повністю. Сходові марші та площадки готові повністю. Зовнішні та внутрішні стіни готові на 45%.

Житловий комплекс «Домініканський» розташований у центральній частині міста. Поруч парк Шевченка. До набережної Тернопільського ставу 500 метрів. «Домініканський» має зручну транспортну пішохідну доступність до Театрального Майдану, драматичного театру, центральних шкіл, садочків,торгових та розважальних закладів. У комплексі запроектований дворівневий паркінг з ліфтом. В світлих квартирах сучасного планування передбачені панорамні вікна, засклені лоджії. На даху власна котельня.

Житловий комплекс «Домініканський» це безпечна та закрита прибудинкова територія. Тут передбачений торгово-офісний центр.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье