Хід будівництва житлового комплексу Great у листопаді 2022 Назад

Хід будівництва житлового комплексу Great у листопаді 2022

Новини з будівельного майданчика.

У житловому комплексі Great, який зводиться в Дарницькому районі Києва компаніями IB Alliance та РІЕЛ, продовжуються будівельні роботи. Перші три будинки отримали поштові адреси та триває підготовка до видачі документів на право власності.

Станом на листопад 2022 року в четвертому будинку закінчують оздоблювальні роботи місць загального користування. Розводять внутрішні комунікації – опалення, електро- та водопостачання.

У п’ятому будинку будівельники теж закінчують влаштування місць загального користування і влаштування внутрішніх комунікацій.

В шостому будинку повністю влаштували вхідні двері в квартири. На 35% утеплили і пофарбували фасад. На 90% виконали оздоблювальні роботи в місцях загального користування.

В 9 будинку завершують влаштовувати дах, влаштовують стяжку, монтують ліфти. Паралельно фіналізують фасад і влаштування склопакетів.

В 10 будинку на 65% виконана цегляна кладка. На 45% влаштовані склопакети.

В 11 будинку цегляна кладка влаштована на 30%.

В 12 будинку цегляна кладка готова на 95%. Склопакети влаштовані на 80%. Дахові роботи виконані на 15%. Стяжка готова на 20%. Внутрішні комунікації готові на 10%.

В 13 будинку цегляна кладка виконана на 90%. Монолітний каркас виконали на 100%.

У житловому комплексі діють знижки за умови 100% оплати – подробиці за посиланням.

Подробиці про умови придбання та ціни ви можете дізнатися у відділі продажів. Адреса: м. Київ, перетин Дніпровської набережної та вул. Здолбунівська.

Для отримання інформації про житловий комплекс ви можете скористуватися зручним Telegram-каналом за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье