Хід будівництва апарт-готелю Mountain Residence у листопаді 2023 року Назад

Хід будівництва апарт-готелю Mountain Residence у листопаді 2023 року

Подробиці у новині

Mountain Residence Wellness and Spa — апарт-готель преміум-класу в самому центрі гірськолижного курорту Буковель. Це три багатоповерхові будинки та 43 шале з власною інфраструктурою на великій території площею 50 гектарів. Для максимальної зручності кожного гостя від рецепції до готелю організовано трансфер.

Від будівництва до заселення гостей забудовник MBT Group та керуюча компанія беруть на себе супровід під ключ, а інвестор отримує дивіденди. В залежності від заповнюваності готелю, дохід складає 8-12% річних.

І тепер до ходу будівництва Mountain Residence за листопад. Зараз тривають роботи над зведенням третього будинку. Монолітний каркас вже залили повністю.

Сходові марші та майданчики залиті на 100%. Зовнішні стіни виконали на 90%. Внутрішні стіни та перегородки влаштували на 80%. Продовжують влаштування металопластикових вікон. Готово 80%. Також продовжують влаштовувати стяжку. Виконали 60%. Продовжують влаштування фасадів. Внутрішні інженерні системи готові на 40%. Тривають штукатурні роботи

Будівництво йде швидкими темпами і графік запланованих будівельних випереджається.

Mountain Residence – грандіозний проект з двома панорамними ресторанами, SPA-центром з унікальним біобасейном та саунами, банями, масажними та косметологічним кабінетами, а також фітнес-центром. У другому басейні на даху ви зможете купатися в будь-яку пору року.

Від апартаментів буде влаштовано прямий вихід до лижної траси 2B. Також у нас є презентаційний шоу-рум, в якому можна побачити готовий варіант ваших майбутніх апартаментів. Для вашої зручності влаштовано окрему під’їздну дорогу до комплексу із села Яблуниці, що дозволить уникнути заторів у високі сезони.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье