«Інвестування в нерухомість: захист від нестабільності.» Назад

«Інвестування в нерухомість: захист від нестабільності.»

Деталі у новині

 У цей складний період, коли війна вносить нестабільність у наше життя, Юлія Школьнікова - управляючий партнер компанії DM Group вирішила зробити крок у майбутнє, який буде корисним, як для неї так і для її дітей. Вони разом обрали та купили квартиру в ЖК Neboshill для них, від забудовника DM Group  .
Але це не просто інвестиція - це можливість навчити дітей фінансовій самостійності та відповідальності.

Чому це важливо?
Самостійність в фінансах: діти будуть відповідальні за сплату розстрочки на квартиру самостійно. Це надасть їм можливість вчитися планувати, керувати фінансами та бути фінансово відповідальними.
Крім того, вони зможуть використовувати зароблені кошти від трейдингу криптовалют для оплати розстрочки.
Таким чином ми знизимо ризики та будемо зароблені гроші переводити в більш твердий актив.

А також це надасть їм додатковий стимул досягати фінансового успіху та розвивати свої навички у цьому напрямку.
Юлія Школьнікова вважає, що це не просто інвестиція в майбутнє її дітей, це можливість навчити їх важливим життєвим навичкам та надати їм можливість розвиватися фінансово незалежно.

Чому нерухомість?

 Надійність вкладення: гроші, які вкладаються в нерухомість, не пропадуть марно. Навіть у найскладніші часи, ціни на нерухомість зберігають свою стабільність або навіть зростають. Додатковою страховкою в наш час є і те, що інформація про нерухомість завжди зберігається у державному реєстрі.
 Захист від обесцінення: нерухомість - це актив, який важко обесцінити, особливо після введення в експлуатацію. Наприклад, якщо ви вкладете $50,000 у житло, ви зможете продати його з прибутком, принаймн мінімум 22%.

Таким чином, розуміючи, що ситуація може бути напруженою, інвестування в нерухомість все ще залишається найбільш реальним та надійним шляхом захисту вашого майбутнього і майбутнього вашої родини.
Ознайомитись з варіантами планувань можна на сторінці ЖК Neboshill.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье