Інвестуй у нерухомість на стадії будівництва з blago Назад

Інвестуй у нерухомість на стадії будівництва з blago

Подробиці у новині

Інвестиції в нерухомість завжди були однією з найбільш популярних форм збереження і примноження капіталу. Особливо, якщо це нерухомість на стадії будівництва. Адже те, що збудують, коштуватиме більше, ніж те, що вже збудовано.

Одним із таких в Івано-Франківську стане житловий комплекс SkyGarden від blago.

ЖК SkyGarden – це ексклюзивний комплекс, де приватність і комфорт забезпечать унікальний простір для життя. Це новий прогресивний район міста з атмосферою, що підійматиме вище неба.

Тож у цьому комплексі мешканці зможуть проживати природне та інноваційне життя в пішій доступності до центру міста.  

Основні переваги SKYGARDEN:

  1. Архітектурна композиція. Каскадні будівлі з панорамними вікнами висотою до 19 поверхів (найвищі будинки в Івано-Франківську).
  2. Екопростір з власним озером. Інтеграція природного середовища в багатоквартирний комплекс.
  3. Розвинена інфраструктура. Закритий двір, спортивне поле, великий дитячий майданчик, торговий центр, підземний паркінг, велопарковка.
  4. Озеленення та ландшафтний дизайн створюють відчуття свіжості та легкості, адже тут спроєктована green-зоною площею 30 тис. кв. м.

Інвестиційні можливості:

  • Вартість квартир (станом на травень 2024 року ): від 32 785 грн/м².
  • Діапазон площ: від 35 до 102 м².
  • Розтермінування: від 3 до 12 місяців.

Саме тому SkyGarden – це житловий комплекс у ритмі майбутнього, який підходить для інвестиції вашого капіталу.   Зазначимо, що в Україні інвестування в нерухомість вже стало традиційним. Однак, щоб уникнути помилок, варто вибирати забудовника, який дотримується принципів економічно обґрунтованого будівництва та дбає про майбутнє. Будівельна компанія blago, яка будує сучасні ЖК в Івано-Франківську, є прикладом такого підходу. Команда забудовника blago не лише створює комфортне житло, але й розвиває необхідну інфраструктуру, що забезпечує високу якість життя мешканців.

Проєкти від blago, в тому числі SkyGarden, спрямовані на довготривалий розвиток, що гарантує комфорт сьогодні й високу інвестиційну привабливість завтра. Тож інвестування в нерухомість, особливо в розумні проєкти, є вигідним і не лише забезпечує збереження капіталу, але й сприяє розвитку міста та підвищенню якості життя його мешканців.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье