Інфраструктура навколо ЖК Great від IB Alliance Назад

Інфраструктура навколо ЖК Great від IB Alliance

Подробиці у новині

Great — житловий комплекс від компанії IB Alliance на лівому березі столиці, поруч з величним Дніпром.

Це 13 будинків із розвиненою власною інфраструктурою. А якщо потрібне щось додатково, все знаходиться поруч — ТРЦ River Mall, супермаркет NOVUS, станція метро «Осокорки», зручна розв’язка через Дніпровську набережну. 

До Дніпра всього 90 м, а ще поруч озера і безліч можливостей для піших прогулянок та пробіжок. Через дорогу — парк «Прибережний» та Грецька набережна. Кілька хвилин і ви вже серед природи.

Для дозвілля та покупок — торгово-розважальний центр River Mall з кінотеатром IMAX. Тут можна провести час з вашими дітьми, і купити все необхідне. Кафе, ресторани, облаштований парк вздовж води — Русанівська набережна після її оновлення це чарівне місце для відпочинку.

Зовсім поруч супермаркет Novus, щоб ви не витрачали час на дорогу. Від метро «Осокорки» до ЖК Great всього 2,3 км — це зручно, якщо не хочеться використовувати автівку. Якщо потрібно потрапити у центр міста, або за його межі — поруч проспект ім. Миколи Бажана, а також Дарницький міст.

Завітайте до нашого відділу продажу, щоб побачити проєкт зсередини та стати власником квартири поруч з Дніпром. Адреса: перетин Дніпровської набережної та вул. Здолбунівська.

Для отримання інформації про житловий комплекс ви можете скористуватися зручним ботом-помічником в Telegram за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье