Illinsky House — кращий проєкт клубного будинку в Києві Назад

Illinsky House — кращий проєкт клубного будинку в Києві

Деталі у новині

Клубний будинок Illinsky House, флагманський проєкт девелопера Alliance Novobud (Альянс Новобуд), серед переможців UKRAINE HERITAGE AWARDS 2024.

31 липня, в рамках Конгресу INVEST IN UKRAINE, відбулося нагородження переможців премії UKRAINE HERITAGE AWARDS 2024. Кращим проєктом клубного будинку у Києві став Illinsky House.

«Клубний будинок Illinsky House зведений на Подолі й вже встиг стати справжньою окрасою цього історичного району столиці. Буквально днями ми отримали сертифікат про введення в експлуатацію, тож незабаром майбутні резиденти проєкту наповнять його життям та подіями. Для нас будівництво клубного будинку Illinsky House стало іспитом на професійність та згуртованість, який ми склали на відмінно. Дякуємо за визнання!» — прокоментував подію Андрій Мельник, керівник будівельних проєктів Alliance Novobud.

З питань придбання житлової та комерційної нерухомості в клубному будинку Illinsky House звертайтеся за телефоном або ж завітайте в офіс продажу за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 22.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье