Група компаній Concept Group направила будівельну техніку на укріплення Лівого берега Києва Назад

Група компаній Concept Group направила будівельну техніку на укріплення Лівого берега Києва

Детально в новині.

Як повідомила преслужба девелоперської компанії Concept Group, вся наявна будівельна техніка направлена на укріплення Лівого берега Києва.

"Екскаватори, "Камази" та інша техніка працюють над створенням укріплень доріг, мостів, будівель органів влади Дарницького району Києва", - йдеться у повідомленні групи компаній.

Також Concept Group забезпечує харчами, паливно-мастильними матеріалами підрозділ тероборони Дарницького району міста Києва.

Співробітники компанії працюють на об'єктах укріплення та увійшли до складу тероборони району.

Окрім цього, очільник компанії Concept Group Михайло Підвисоцький перерахує понад 1 млн грн на спецрахунок НБУ для допомоги Збройним силам України.

Компанія Concept Group зробить все для нашої перемоги!


Довідка
Девелоперська компанія Concept Group була створена у 2014 році. Компанія надає весь спектр девелоперських послуг: розробка концепції та проєктування об’єктів нерухомості, будівництво житлових, виробничо-складських та торгових об'єктів, керування та сервісне обслуговування побудованих об’єктів тощо.
За 7 років діяльності компанія реалізувала понад 60 проєктів різного рівня складності та будівельних обсягів. Зокрема Concept Group збудувала та ввела в експлуатацію понад 200 000 м2 житла. Серед побудованих проєктів такі житлові комплекси класів комфорт та комфорт+ у Києві: “Метрополія”, “Метрополiя Дарниця”, “Солом’янський”, Concept Hall, Concept Hall-2. На стадії будівництва перебувають житлові комплекси ЖК “Метрополія-2” та Maverick Residential Complex.

Окрім цього компанія збудувала низку комерційних об’єктів, серед яких Офісний центр Concept Office, БЦ на Верхньому Валу. На стадії будівництва - апарт-комплекс “Тургенівський”, офiсний центр класу “А” Nobel.

У найближчій перспективі група компаній планує зосередитися на реалізації масштабних проєктів у сегментах житлової та комерційної нерухомості.

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье